2777
2789
عنوان

کمکککککک

221 بازدید | 20 پست

بچم یک هفته تب داره سه چهار بارم برودمش دکتر کلیم دارو خورده گفتن عفونت داره خیلی نگرانشم میترسم یه بیماری بدی داشته باشه کسی بچش یه هفته تب داشته؟؟

چیکار کرده؟؟

بیماریش چی بود؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم ی هفته تب کرده با دارو هم فقط تا حدی پایین میاد کرونا داره 

الان ی هفته درگیرشیم

۹۹درصد ایران الان درگیر کرونا هستن

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

والا دوبار بردم یک هفته تب زیاده اصلا سابقه نداشته بچم تا الان که ۷سالشه تبش بیشتر از یه روز نشده

مشکلی نیست شاید بیماری ویروسی یا همون عفونت داره گلم با پزشک در ارتباط باش مدام پاشویه ش کن دمای خونه رو کم کن گرمش نشه 

داروهاشو مرتب سر ساعت بده بهش

پسر منم ی هفته تب کرده با دارو هم فقط تا حدی پایین میاد کرونا داره  الان ی هفته درگیرشیم ۹۹در ...

پسرتون چند سالشا علایمش چیه وایی خدا من تو شهر غریب تک وتنها یک هفته است نخوابیدم همش دارم پاشویه میکنم 

مشکلی نیست شاید بیماری ویروسی یا همون عفونت داره گلم با پزشک در ارتباط باش مدام پاشویه ش کن دمای خون ...

ممنون از رهنمایی هات عزیزم همه تو مدرسه گرفتن ولی تبشون در حد دوسه روز بوده ولی بچه من یک هفته هست تب ولز داره

نه سرفه در حد دوسه تا در روز البته دوسه روز پیش سرفش همراه باخلط زرد رنگ بود

نگران نباش عفونته داروهاشو سر وقت بده چیزی نیست گاهی تب تا ۷ روز طول میکشه ویروس باشه

پسرتون چند سالشا علایمش چیه وایی خدا من تو شهر غریب تک وتنها یک هفته است نخوابیدم همش دارم پاشویه می ...

فقط تب داره و یکم سرفه که الان بعد ی هفته سرفه هاشم داره بیشتر میشه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

پسرتون چند سالشا علایمش چیه وایی خدا من تو شهر غریب تک وتنها یک هفته است نخوابیدم همش دارم پاشویه می ...

پسرم ۵ونیم 

دخترم ۸ونیم 

هر سه درگیریم

دیشب تست دادم مثبت بود 

دکتر گفت این یکی دوهفته هر کس مراجعه کرده تستش مثبت بوده

خدا بگم چیکارشون کنه با این وجود مدارسم تعطیل نمیکنن

اره بچه هایی دیگه که گرفتن تبشون قطع شده بعد سرفه هایی شدید شروع شده ولی دختر من سرفه نداره فقط نب

انشالله بلاش دوره 

فقط شربت ایبوپروفن رو بچه هام تاثیر داشت بهش بده شاید تبش اومد پایین