الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پسر منم ی هفته تب کرده با دارو هم فقط تا حدی پایین میاد کرونا داره
الان ی هفته درگیرشیم
۹۹درصد ایران الان درگیر کرونا هستن
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
پسرتون چند سالشا علایمش چیه وایی خدا من تو شهر غریب تک وتنها یک هفته است نخوابیدم همش دارم پاشویه می ...
فقط تب داره و یکم سرفه که الان بعد ی هفته سرفه هاشم داره بیشتر میشه
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
پسرتون چند سالشا علایمش چیه وایی خدا من تو شهر غریب تک وتنها یک هفته است نخوابیدم همش دارم پاشویه می ...
پسرم ۵ونیم
دخترم ۸ونیم
هر سه درگیریم
دیشب تست دادم مثبت بود
دکتر گفت این یکی دوهفته هر کس مراجعه کرده تستش مثبت بوده
خدا بگم چیکارشون کنه با این وجود مدارسم تعطیل نمیکنن
اره بچه هایی دیگه که گرفتن تبشون قطع شده بعد سرفه هایی شدید شروع شده ولی دختر من سرفه نداره فقط نب
انشالله بلاش دوره
فقط شربت ایبوپروفن رو بچه هام تاثیر داشت بهش بده شاید تبش اومد پایین