2777
2789
عنوان

حالم به شدت بده

255 بازدید | 39 پست

چند وقت خیلی حال بدی دارم

خیلی انرژی بدی بهم دست داده

دلم میخواد اصلا از رو زمین محو شم

به خودکشی فکر میکنم 

اما جرعتش رو ندارم یروز جرعتش رو پیدا میکنم....

دینی ک ب مویی بلرزد ب چه ارزد؟🙂

دقیقا منو میگی انگار هرشب دارم به مرگ خودکشی فکر‌میکنم. پریشب حتی چندتا قرصم خوردم ولی تواناییشو نداشتم ترسیدم. کاش طبیعی بمیرم حداقل 😔

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منو میگی انگار هرشب دارم به مرگ خودکشی فکر‌میکنم. پریشب حتی چندتا قرصم خوردم ولی تواناییشو ندا ...

اونایی ک نمیخوان میمیرن 

اونوقت من ک میخوام نمیمیرم

اونایی ک نمیخوان میمیرن  اونوقت من ک میخوام نمیمیرم

خداشاهده هر شب میگم خدایا این همه بچه مریض و ادم با کلی ارزو هست که دارن میمیرن بیا جون منو بده بهشون. نمیخوام 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
خداشاهده هر شب میگم خدایا این همه بچه مریض و ادم با کلی ارزو هست که دارن میمیرن بیا جون منو بده بهشو ...

میبینی حتی آدما تو تاپیکی ک زده حالم بده هم نمیان 

چقد تنهام

اگ تاپیک دعوا و مادر شوهر بود پر بازدید میشد 

اون کلن دیوونم میکنه 

نه عزیزم کی گفته؟

ادم وقتی یه مشکلی تو زندگیش داره باید حلش کنه نه اینکه به مرگ فکر کنه 

کار تراپیست ها هم همینه که با توجه به دغدغه های ادما بهترین راهکار رو بهشون میدن 

اگ راه حل داری ک درد زیاد نداره بگو

راه حل که ندارم 

نمیمیری و بعدش پوستت رو میکنن و خودتم دچار نقص عضو میشی 

اگرم بمیری که اطرافیانت تا آخر عمرشون عذاب میکشن.

جلوی فکر خودکشی رو که اصلا نمیشه گرفت ....

ولی موانع سر راه زندگیت رو برداری  بهتر میشی...