2777
2789
عنوان

اقدام بارداری 😭

229 بازدید | 14 پست

سلام.تو روخدا جواب بدین😭

۱۱مهر سونو واژن دادم قبلی ۱۰ روز پیش بود و هیچی نشان نداد ک مشکلی دارم .تو عکس رنگی مشکوک ب میوم شدم بعد باز سونو واژن دادم دیدن ضخامت اندومتر۱۵. پولیپ های اندومتریال متعددی۱۶*۱۲ م م دارم. فیبروم اینترا مورال ب قطر ۶ م م دیده .سرویکس حاوی کیست نوبوتین کوچیک متعدد. بقیه اش دیگه طبیعیه. اخه میشه تو ۱۰ روز انقدر کیست ب وجود بیاد؟ دکتر تشخص چند درصد بارداری داد.۲ روزاز موعد پریودیم گذشته . امروزمبی بی چک زدم منفی بود

کسی بوده شرایط اینجور بارداری باش😭🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لازم نیس دوباره عکس رنگی بدی همون یبار کافیه هیسترو خیلی اسونه بیهوشی سبک می گیری داخل رحم و با میکروسکوپ نگاه می کنن اگه هر مشکلی باشه همونجا درستش می کنن همین سپتوم و پولیپ مانع باردار شدنته

لازم نیس دوباره عکس رنگی بدی همون یبار کافیه هیسترو خیلی اسونه بیهوشی سبک می گیری داخل رحم و با میکر ...

وای خدا خیلی سخته عملش؟

اینکه عقب انداختم ممکنه ماله کیست و پولیپا باشه

چراا دوتا سونوگرافیات آنقدر متفاوت بوده هر دوش و پیش یکی انجام دادی؟حتما پیش دکتر خوب برو 

من اولی رو ۲۱ شهریور دادم روز دوم پریودی بودم خیلی اذیت شدم ماه قبلش هم ۵ روزی عقب زده بودم و ب شدت اذیت بودم  ک هیچی نشان نداد. بعد تا هفته ایی لکه داشتم ک باز رفتم پیش ی دکتردیگه  عکس رنی دادم شک کرد و باز سونو واژن تکرار کردم اینجور افتاد بیرن. ولی من سیادانه و رازیانه هم میخوردم همونا باعث تحریکشون نشده؟