2777
2789

سلام. من الان چندماهه اقدامم. این سری خیلی امید داشتم چون رابطه منظم سر وقت. خودمم کامل علائم تخمک گذاری داشتم. هر چیزیم میشد ربطش میدادم ب بارداری. مثلا سوزش معده تیرکشیدن زیر دل نبض زدن پهلو. گفتم ایندفه حاملم. حتی الکی حس تهوعم داشتم برا خودم.😭داشتم فک میکردم یک روزم ک عقب بیفته بیبی میزنم.فک میکردم چجوری خبرشو ب همسرم بدم کی کیک بپزم.

امشب اومدم برم دوستمو ببینم. تا اومدم لباس عوض کنم دیدم پریود شدم😭حتی لک هم نبود ک بازم ربطش بدم ب بارداری خونه کامل. قبلش زیر دلم درد میکرد محلش نمیذاشتم ک ینی پریود نمیشم. الان فقط نشستم گریه میکنم. پنج ساله ازدواج کردم پنج ماهه اقدامم. پریودیامم منظم بود این ماه سه روز زودتر شدم ک بازم منظم حساب میشه فک کنم.

لابد صلاحی توشه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندسالته؟  آزمایش بده هم خودت هم شوهرت 

کم کاری تیروئید آزمایش لگن و شکم .

منم چندماه ازدواج کردم و دکتر بهم گفته سریع اقدام ب بارداری کنم چون کم کاری دارم ولی شرایطم برای  بچه دار شدن خوب نیست و چاره ای ندارم جز صبر شاید اخلاق گند شوهرم خوب بشه

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

میترسم اگه بگه نمیشی یا دردسر باشه بدتر بهم میریزم

فکرای بد نکن مثبت بین باش ایشالا ب همین زودیا باردار میشی 

کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^
چندسالته؟  آزمایش بده هم خودت هم شوهرت  کم کاری تیروئید آزمایش لگن و شکم . منم چندماه از ...

۲۹ سال.چرا کم کاری داشتم ی دوره قرص خوردم خوب شد گفت برو وقتی حامله شدی باز آزمایش بده. سونو اینا هم قبل بارداری رفتم فیبروم دارم ولی گفت کاری ب بارداری نداره

بخدا از شوهرم خجالت میکشم خیلی گناهه امیدواره

وا خجالت نداره ک کار خداست هروقت صلاح بدونه میده

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

۲۹ سال.چرا کم کاری داشتم ی دوره قرص خوردم خوب شد گفت برو وقتی حامله شدی باز آزمایش بده. سونو اینا هم ...

هم سن منی . تا جایی ک میدونم قرص تیروئید باید مادام العمر خورد

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

نمیتونم خیلی بد بین و استرسیم . خودم اینحور اطرافیانمم بدترم میکنن

بابا شاید ویتامینی چیزی از بدنت کم باشه 

کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^