2777
2789
عنوان

کدوم خواستگار رو انتخاب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 88 پست
حب شاید ارز دیجیتال خرید و فروش میکنه یا تو بورسه یا اینکه مثلا پدرش بهش چند میلیارد سرمایه داده اون ...

در کل فقط این مورد نیس 

خیلی مورد های شک بر انگیز دیگه هم هست مشاهده کن عزیزم

من ک پدر کشتگی ندارم باهاش اما این حرفا رو هم باور نمیکنم 

دینی ک ب مویی بلرزد ب چه ارزد؟🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در کل فقط این مورد نیس  خیلی مورد های شک بر انگیز دیگه هم هست مشاهده کن عزیزم من ک پدر کشتگی ...

حالا این کاربر رو کار ندارم ولی از هر ده تاپیک نه تاش دروغه قبول دارم من که فقط یه نظر میدم رد میشم

اولی چجور با ۲۰میلیون درامد نمیتونه اجاره کنه شهرتون  و دومی چجوربا ۲۳سال سن فوق لیسانس گرفته؟ ...

دختر دایی من 22 سالگی کارشناسی گرفت بلافاصله فوق  امتحان داد و الان در23 سالگی برای پایان نامه فوق اقدام کرده

برای اینکه ازدواجم اصولی و همراه با عاقبت به خیری باشه یه صلوات می خونید؟                                                          اگر کتابی که تو زندگی به دردتون خورده بهم بگید  تو تاپیک هایی که درباره موفقیت و راه و رسم درست زندگی هست تگم کنید. عاشق چیزای طنز..... پایه ثابت دور دور ... اگر مشکلی داشتی می تونی روم حساب کنی
دانشجوی ارشده  و هم زمان کار میکنه

چرا میشه پسر من ۲۱ سالشه امسال انشالله کنکور ارشد میده 

و اونکه اخلاقش بهتره مسلما برا زندگی یه عمر بهتره 

علاوه بر اینکه تو شهر خودتونه 

کمی اختلاف سنی نه تنها بد نیست بلکه حسن محسوب میشه

اولا اینکه مورد اولی اصلا مناسب نیست از هیچ نظر، دوما سنی نداری که حتما بخوای با اینا ازدواج کنی، یکم صبرکن موردای موجه تر و بهتر هم میان

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️
بیشتر خانواده اصرار دارن رو دومی

اگه خانواده اصرار دارن یه چند مدت باهاش تلفنی و پیامی در ارتباط باش و دو سه بار حضوری تو پارکی جایی ببینش، ببین اصلا روحیات و عقایدتون به هم میخوره یا نه، صیغه اینا نخونینا ،

چون پسره اختلاف سنیش باهات کمه ممکنه نسبت به تو رفتارهای بچگانه داشته باشه یا مامانی یاشه که اصلا خوب نیس و بعدا حس اینکه تو مادرشی بهت دست میده وبه مشکل میخورین،

اصلا احساسی رفتارنکن، عقلانی پیش برو، تو هنوز فرصت های زیادی برات هست😘

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️