2777
2789
عنوان

کدوم خواستگار رو انتخاب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 88 پست
عقل سلیم میگه شما دو کلاسه بزنی و چند تا واحد هم بگیری تا ۲۳ سالگی فوق لیسانس نمیشی 

چرا عزیزم میشه ببین اگه سه سالو نیمع لیسانس گرفته باشه سریع ارشد قبول بشه الان ترم دوم یا آخر ارشده

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

چرا عزیزم میشه ببین اگه سه سالو نیمع لیسانس گرفته باشه سریع ارشد قبول بشه الان ترم دوم یا آخر ارشده

عزیزم‌ الان شما خودت رو تیکه پاره هم کنی تا ۳ و نیم سال نمیرسی ب لیسانس

تازه یجا گفته دانشجوعه آدم نمیدونه کدومو باور کنه

دینی ک ب مویی بلرزد ب چه ارزد؟🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میشه من ترم آخر فوق ۲۳سالم بود تازه من یک سال پشت کنکور بودم دوستام کارشناسی و ارشد هر دو فورا قبول شدن اصلا پشت کنکور نبودن 

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55 
۲۳ سال چطوری فوق لیسانس؟

من متولد 63 ام و یال 87 ارسدمو فارغ التحصیل شدم 

چون بلافاصله از دبیرستان رفتم دانشگاه و بعد کارشناسی بلافاصله ارشد خوندم 

اگر هنوز دانسجو باشه منطقیه خوب

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اره میشه من ترم آخر فوق ۲۳سالم بود تازه من یک سال پشت کنکور بودم دوستام کارشناسی و ارشد هر دو فورا ق ...

اون موقع فرق می‌کرده خودم ۲۴ ساله بودم فوق لیسانسم رو داشتم الان قانون ها ب کل تغییر کرده

عزیزم‌ الان شما خودت رو تیکه پاره هم کنی تا ۳ و نیم سال نمیرسی ب لیسانس تازه یجا گفته دانشجوعه آدم ...

من۳/۵،ساله گرفتم. ترم تابستون برداشتم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

درسته تازه من لیسانسمم 4ساله خوندم ولی در 23 سالگی هم ترم اخر ارشد بودم 

اصلا عحیب نیست 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

عزیزم‌ الان شما خودت رو تیکه پاره هم کنی تا ۳ و نیم سال نمیرسی ب لیسانس تازه یجا گفته دانشجوعه آدم ...

خب دانشجوئه دیگه ولی ایشون گفتن ارشد داره منظور همونه من الان همسرم دانشجوئه دکتراس همه بهش میگن دکتر خودمم کسی بپزسه میگم دکترا داره نمیام کامل توضیح بدم بگم دانشجوئه دیگه 😁😁

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

من متولد 63 ام و یال 87 ارسدمو فارغ التحصیل شدم  چون بلافاصله از دبیرستان رفتم دانشگاه و بعد ک ...

خب ما هم همینو میگیم دیگه.. میتونه دانشجو باشه ولی مدرک فوق لیسانس نداره هنوز

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
شآید ۷ ترمه بوده ترم تابستونی برداشته شاید یه ترمه مونده بلاخره وقتی ارشد میخونه میگیم طرف ارشده دیگ ...

خب اینو فرض به درستی بگیریم درآمد بالای ۲۰ تومن دیگه کم کمش باید بهترین رشته ها باشه ک خب ما فرض به پزشکی بگیریم ک بازم نمیشه چون حداقل ۸ سال باید بخونی تا عمومی بشی تازا عمومی بشی به ۱۰ الی ۱۵ میل میرسی ۲۰ کجا بود آخه نمیدونم چقد شما زود باورید