الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه،به هیچوجه حقوق خدمات با تامین اجتماعی برابر نمیشه،چون موقع اشتغال درصد کسذی حق بیمه تامین اجتماعی با خدمات درمانی فرق میکنه،از اونا بیشتر کسر میشه،برا همین موقع بازنشستگی دریافتی اونا بیشتره
بعد از چند سال سابقه کاری بما هم پیشنهاد دادنکه بیمه تامین اجتماعی بشین،اما اون وقت باید میلیون ها تومان واریز میگردیم تا با تامین اجتماعی برابر بشیم،و بعد چند سال سابقه کسی میتونه دیگه چنین پرداختی را داشته باشه
همسان سازی بهمین صورت پلکانی،یعنی در طول چند سال این تفاوت افزایش اعمال بشه تا اختلاف دریافتی کاهش پیدا كنه،اما نه به این معنا که همه یکسان حقوق بگیرن،هیچوقت حقوق یک کارگر اندازه یکمهندس نه افزایش پیدا میکنه نه برابر میشه
درصدی بالا میره،قانون همسان سازی بین بازنشسته ها و شاغلین هست،کارمند دولتی وقتی بازنشسته میشه تعدادی از پارامتر های حقوقی ش قطع میشه،مثل سختی کار بیماری زایی،خارج از مرکز،فوق العاده شغل،و..... برا همین دریافتی یک بازنشسته با همکار شاغل ش خیلی تفاوت پیدا میکنه،طرح همسان سازی قرار بوده این تفاوت دریافت را کاهش بده که هنوز کامل اجرا نشده
مبلغ عیدی تمام کارمندان و بازنشستگان دولتی یکسان هست،فقط کارگران روز مرد بیشتره دو برابر یا دو نیم برابر یک کارمند دولتی تعیین میکنند که اونم فکر نمی کنم کارفرما ها این مبلغ وپرداخت کنند