2777
2789

بله تقریبا،حدود یک میلیون اضافه میشه،

نه افزایش حقوق تامین اجتماعی بیشتره همیشه امکانات بیمه ای بیشتری و‌حمایت بیشتری هم ازشون میشه

یه سری از خدمات درمانی ها هنوز اضافه حقوق پارسال اعمال نشده براشون هنوز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله تقریبا،حدود یک میلیون اضافه میشه، نه افزایش حقوق تامین اجتماعی بیشتره همیشه امکانات بیمه ای بیش ...

ممنونم عزیزم

امیدی هست که حقوق خدمات درمانی ها مخصوصا بازنشسته ها هم بیشتر بشه کم کم و مثل تامین اجتماعی ها بشن؟

نه،به هیچوجه حقوق خدمات با تامین اجتماعی برابر نمیشه،چون موقع اشتغال درصد کسذی حق بیمه تامین اجتماعی با خدمات درمانی فرق میکنه،از اونا بیشتر کسر میشه،برا همین موقع بازنشستگی دریافتی اونا بیشتره

بعد از چند سال سابقه کاری بما هم پیشنهاد دادن‌که بیمه تامین اجتماعی بشین،اما اون وقت باید میلیون ها تومان واریز میگردیم تا با تامین اجتماعی برابر بشیم،و بعد چند سال سابقه کسی میتونه دیگه چنین پرداختی را داشته باشه

پرداخت تفاوت حق بیمه اجتماعی با خدمات زیاد بود ،کسی قبول نکرده،اگر از اول استخدام که ماهیانه کسر میش ...

درسته عزیزم

ممنونم از لطف ت 

فقط یه سوال دیگه

پس اینکه میگن می‌خوان حقوق بازنشسته ها رو همسان سازی کنن، اون چیه؟

همسان سازی بهمین صورت پلکانی،یعنی در طول چند سال این تفاوت افزایش اعمال بشه تا اختلاف دریافتی کاهش پیدا كنه،اما نه به این معنا که همه یکسان حقوق بگیرن،هیچ‌وقت حقوق یک کارگر اندازه یک‌مهندس نه افزایش پیدا میکنه نه برابر میشه

همسان سازی بهمین صورت پلکانی،یعنی در طول چند سال این تفاوت افزایش اعمال بشه تا اختلاف دریافتی کاهش پ ...

ممنونم عزیزم لطف کردی 

وای تورو خدا ببخشید من سوال میکنم زیاد 

عیدی ها چقدره؟ کسی که حقوق بازنشستگیش ۸۴۰۰ باشه حدودا، عیدی چقدر میگیره حدودا؟

همسان سازی بهمین صورت پلکانی،یعنی در طول چند سال این تفاوت افزایش اعمال بشه تا اختلاف دریافتی کاهش پ ...

بعد آخه این کسی که بازنشست شده از خدمات درمانی، لیسانس ۳۰ سال پیش بوده و با حکم مدیر بازنشسته شده، یعنی حقوقش بالاتر نمیره؟ 

درصدی بالا میره،قانون همسان سازی بین بازنشسته ها و شاغلین هست،کارمند دولتی وقتی بازنشسته میشه تعدادی از پارامتر های حقوقی ش قطع میشه،مثل سختی کار بیماری زایی،خارج از مرکز،فوق العاده شغل،و..... برا همین دریافتی یک بازنشسته با همکار شاغل ش خیلی تفاوت پیدا میکنه،طرح همسان سازی قرار بوده این تفاوت دریافت را کاهش بده که هنوز کامل اجرا نشده

عزیزم خیلی خیلی عذرخواهی میکنم

کسی که رسمی کشوری بوده و بازنشسته شده و الان حقوق بازنشستگیش ۸۴۰۰ هست حدوداً، مبلغ عیدیش چقدره حدودا ؟؟

مبلغ عیدی تمام کارمندان و بازنشستگان دولتی یکسان هست،فقط کارگران روز مرد بیشتره دو برابر یا دو نیم برابر یک کارمند دولتی تعیین میکنند که اونم فکر نمی کنم کارفرما ها این مبلغ و‌پرداخت کنند