2777
2789
عنوان

پیش دبستانی خوب در بندرعباس

3265 بازدید | 9 پست

سلام خانومایی که بندرعباس زندگی میکنن لطفا یه پیش دبستانی خوب بهم معرفی کنن بچمو بردم علوی تعداد هرکلاس زیاد بود ویه خورده دیر یاد میگیره  مجبور شدم بیارمش بیرون دنبال یه جاییم که تعدادبچه ها کم باشه وقت بزارن برای بچه حاضرم هر چقدر شد هزینه کنم تا بچم از سن و سالاش عقب نیوفته لطفا راهنماییم کنیین مرسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همشون شلوغن  خودتون در کنارش یاد بدید کتاب بگیرید براش  

خودم هرچقدر تو خونه باهاش کار میکنم توجه نمیکنه یاد نمیگیره پیش دبستانیه ولی نمیتونه مداد دستش بگیره یا قیچی تلاشم نمیکنه یاد بگیره گفتم شاید مربی بهتر بتونه یاد بده

خودم هرچقدر تو خونه باهاش کار میکنم توجه نمیکنه یاد نمیگیره پیش دبستانیه ولی نمیتونه مداد دستش بگیره ...

کم کم یاد میگیره    پسره من متولد ابان ۹۶   تا دوماه پیش اصلا بلد  نبود مداد دست بگیره وقیچی   از دوماه پیش شروع کردم  مداد وکاغذ میزارم جلوش  وقیچی میکشه میچینه   داخل تلگرام هم  یه کانال عضو شدم   کاربرگ میزاره  باهاش کار میکنم خیلی بهتر از دوماه قبل شده  

اصلا بلد نبود بشمره اروم اروم تا ده یادش دادم   رنگام زدم رو دیوار هر وقت رد میشد میگفتم چه رنگه   الان  خیلی خوب شده تا دو هم مینویسه   چون داخل کانال میگفت ماهی یک عدد تا ۹  یه کم یاد بگیره کافیه  

کم کم یاد میگیره    پسره من متولد ابان ۹۶   تا دوماه پیش اصلا بلد  نبود مداد دست ...

منم باید تلاش کنم امسال بعضی چیزا رو یاد بگیره تا سال بعد که اوله اذیت نشه پسر منم شهریور ۹۶ هستش

منم باید تلاش کنم امسال بعضی چیزا رو یاد بگیره تا سال بعد که اوله اذیت نشه پسر منم شهریور ۹۶ هستش

اره   فقط باید کم کم یادش بدی  البته دختر من پبش نموم کرد زیاد چیزی بلد نبود  ولی درسش داخل مدرسه خوب بود مهم لینه ریاضی رو درک کنه ومداد بتونه بگیره دسش