2777
2789
عنوان

هک شدم)):

654 بازدید | 28 پست

امروز صبح گوشیم خونه بود رفتم بیرون کار داشتم تا بیام ساعت شد دو بعد ک اومدم دیدم عمم پیام داد گفت زنگ بزنمش 

زندگیدم گفت تو امروز ک خونه نبودی(از برنامم خبر داشت) گفتم آره دیگ چطور مگه گفت ساعت ۱۰ اینستا برات فعال زده بود یسر آنلاین بودی

الان من چیکار کنم چطور بفهمم

پیجم خیلی مهمه برام

دینی ک ب مویی بلرزد ب چه ارزد؟🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدی ا مشهد😂😂

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
اره عزیزم😆😆

زیارت قبول بیبییییی

چیکارا کردی چیشد؟

شوهرت چی گف؟

کجا ها رفتییی؟

چزا گرفتییی😂😂😂🤣

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم

اینستا الکی نمیزنه آنلاین،برو تنظیماتش بعد سکیوریتی و گزینه لاجین اکتیویتی اگه جز گوشی خودت گوشی دیگه ای بالا بود معلوم میشه،امیدوارم دقیق گفته باشم حضور ذهن ندارم و برام وصل نشد دقیق نگاه کنم

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕
زیارت قبول بیبییییی چیکارا کردی چیشد؟ شوهرت چی گف؟ کجا ها رفتییی؟ چزا گرفتییی😂😂😂🤣

والا چیز خاصی نگرفتم 

دو تا هووی 

یه یقه اسکی گرفتم بدم بهش ک پشیمون شدم دادم به داداشم

دو تا تیشرت هم خریدم ک بدم بهش بازم پشیمون شدم ندادم یکی رو دادم به بابام یکی داداشم

یه کیف خریدم

یه کفش هم خریدم

بیشتر غذا خوردم تا میتونستم خوردم ینی😆

اونم هر چی زنگ زد ج ندادم یه پیام دادم گفتم دیدی گفتم پشیمون میشی بگو غلط کردم تا بیشتر خرج نکردم اونم گفت غلط کردم😆😆

اینستا الکی نمیزنه آنلاین،برو تنظیماتش بعد سکیوریتی و گزینه لاجین اکتیویتی اگه جز گوشی خودت گوشی دیگ ...

عزیزم مرسی اگ فهمیدی لطفا بهم بگو

والا چیز خاصی نگرفتم  دو تا هووی  یه یقه اسکی گرفتم بدم بهش ک پشیمون شدم دادم به داداشم ...

جر🤣🤣🤣🤣🤣

اسی گوشی قبلیم خاموشه هربار اکانت قبلمو با این گوشیم چک‌میکنم اون‌اکانته انلاینه🤣🤣🥲