2789

من نمیدونم چه مشکلی دارم مثلا بیت کلاسام ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه بیکارم گاهی کمتر گاهی بیشتر ۱ ساعت با دخترام دیگ خسته میشم😂😂😂 تیپ‌شخصیتمم جوریه با جنس مخالف بهترم و بیشتر بهم خوش میگذره

شروع رژیم ۲۲ شهریور هدف وزن ۶۵♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم همینم 

خیلی رو اعصابه😐💔من فردا فک کنم ۵ ساعت بیکاری دارم😂و مجبورم آخرش با یه پسر همکلاسی خودم بگم بیا بریم سلف ناهارررر😂😂😂یا بریم‌قدم‌بزنیم

باز خوبه تو با دخترایی من که کلا با همکلاسی های پسرم  میریم کل دانشگاه رو دور می‌زنیم تهش هم میشینیم انقد چرت و پرت میگیم تا کلاس بعدی 

شخصیت ادم ها باهم متفاوت هست 

با گذاشتن این تاپیک ممکنه خیلیا بیاین بگن وایییییی نههههن و ... 

ولی خب عزیزم این موضوع کاملا عادیه همه جای دنیا این دختر پسر ها فقط باهم دوست باشن و بگن بخندن عادیه ایران یه مقدار ملت ... هستن🤣

ولی در کل تریپ شخصیتیت اینه دیگه چیز بدی هم نیستمن خودم اینجوریم و الان کلی هم بهم خوش میگذره 😐

رو دوستی دخترا تو‌دانشگاه اعتباری نیست همه با هم رقابت میکنن یلحظه با یکی حرف میزنی انقدر انالیز میک ...

وای اره دیدی😐بعد خودتم حسودیت میشه گاهی

ولی من پسر ازم بهتر باشه تازه تشویقشم میکنم😂😂😂🤣🤣🤣۰

چه تیپ شخصیتی دردسر سازی داری 😂

سعی کن عوضش کنی 

منم همین بودم واقعا تو جامعه ما پذیرفته شده نیست و هزار تا برداشت بد و اثر بد داره 

حتی خود اون پسرایی که باهاشون وقت میگذرونی بعد از یه مدت نظراتشون در مورد خودت که به گوشت برسه از زندگی سیر میشی