2777
2789

ما از راه حرام میبینیم😶 

متولد 2008 نیستم انقد نپرسین☺ میشه دعا کنید احساس بین منو کسی که خیلی دوسش دارم دو طرفه باشه ، قلبم درد میگیره که من انقد عاشقشم و اون بی توجه .... دعای نی نی سایتی ها همیشه جواب داده ایندفعه هم برام دعا کنید انشاءالله که جواب میده ☺☺ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از فیلیمو ببین 

چون پول میدی حلاله

متولد 2008 نیستم انقد نپرسین☺ میشه دعا کنید احساس بین منو کسی که خیلی دوسش دارم دو طرفه باشه ، قلبم درد میگیره که من انقد عاشقشم و اون بی توجه .... دعای نی نی سایتی ها همیشه جواب داده ایندفعه هم برام دعا کنید انشاءالله که جواب میده ☺☺ 
اشتراکشو که بگیریم دیگه نمیخواد پول بدیم؟

نه دیگه همه فیلم هارو راحت میبینی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اخه همه فیلمارو نداره مثلا من الان پوست شیرو بخوام ببینم باید از فیلم نت ببینم درسته  فیلمو ندا ...

عزیزم شما می دونی اگر یه فیلم خیلی از پخشش گذشته باشه و ما از کلوپ بگیریم یعنی برامون بریزه روی فلش، باز مشکل شرعی داره یا نه؟ 

عزیزم شما می دونی اگر یه فیلم خیلی از پخشش گذشته باشه و ما از کلوپ بگیریم یعنی برامون بریزه روی فلش، ...

من خودم اگه فیلم مثلا تو سایتای رسمی مثل اپارات رایگات باشه دانلود میکنم ...چون جای رسمیه اگه کارگردان مشکل داشته باشه راحت میتونه شکایت کنه پس مشکل نداره...میگم سایتای رسمی با کانالای تل فرق داره

اخه همه فیلمارو نداره مثلا من الان پوست شیرو بخوام ببینم باید از فیلم نت ببینم درسته  فیلمو ندا ...

نمیدونم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲