متولد 2008 نیستم انقد نپرسین☺ میشه دعا کنید احساس بین منو کسی که خیلی دوسش دارم دو طرفه باشه ، قلبم درد میگیره که من انقد عاشقشم و اون بی توجه .... دعای نی نی سایتی ها همیشه جواب داده ایندفعه هم برام دعا کنید انشاءالله که جواب میده ☺☺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
متولد 2008 نیستم انقد نپرسین☺ میشه دعا کنید احساس بین منو کسی که خیلی دوسش دارم دو طرفه باشه ، قلبم درد میگیره که من انقد عاشقشم و اون بی توجه .... دعای نی نی سایتی ها همیشه جواب داده ایندفعه هم برام دعا کنید انشاءالله که جواب میده ☺☺
عزیزم شما می دونی اگر یه فیلم خیلی از پخشش گذشته باشه و ما از کلوپ بگیریم یعنی برامون بریزه روی فلش، ...
من خودم اگه فیلم مثلا تو سایتای رسمی مثل اپارات رایگات باشه دانلود میکنم ...چون جای رسمیه اگه کارگردان مشکل داشته باشه راحت میتونه شکایت کنه پس مشکل نداره...میگم سایتای رسمی با کانالای تل فرق داره