2777
2789
عنوان

برنامه غذایی نوزاد ۶ ماهه

33690 بازدید | 27 پست

سلام خانما دخترم ۶ ماه و ۲۲روزشه واسش غذای کمکی رو شروع کردم ولی فرنی و حریره بادوم و اصلا نمیخوره بزور بهش میدادم دیگ بهش سیب زمینی پخته دادم و الانم سوپ بهش میدم 

شما چیا ب بچه هاتون میدید؟ دخترم وزنش کمه😣و هر چی بهش میدم نمیخوره حمله میکنه به سفره 😐ولی وقتی چیزایی ک باید بخوره رو نمیخوره 

میشه راهنماییم کنید در طولروز چیا بهش بدم 

بیسکویت مادر و سرلاک بهش بده

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر منم حریره و فرنی نمی‌خورد بچه ۶ ماهه روزی یه وعده که اولاش بیشتر نمیخواد بدی من حدودا یک ماه که شروع کردم به فرنی دادن بعد آر برنج سفید کنار بشقاب خودم میدادم چون غذاهای خودش نمی‌خورد گاهی هم سوپ

💖
بیسکوییت مادر چجوری بهش بدم؟  سرلاک هم دفعه اول بهش دادم یکی دوبار خورد دیگ نخورد

تو اب بریز بهش بده،توی شیرم میشه بریزی ولی اب بهتره و معمولا بچه ها بیشتر میخورن،یه طعم دیگه براش بگیر

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃