2777
2789

من نکردم ولی فکرشم میکنم چندشم میشه

فکر کن بوسیدن و بغل کردن و حتی خوابیدن با کسی که دوسش نداری!!!! 

من با هیچکس سر خدایش بحث نمیکنم چون خدای هر کس همان است که خرد او میگوید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقتا آدمای که ازدواج سنتی داشتن اطرافم موفق تر بودن 

آدمای که با مثلا عشق و دوستی ازداوج کردن نصفشون منجر به طلاق شده

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

من ازدواج اولم سنتی بود ٫اشتباهه محضه با کسی که نمیشناسی و دوسش نداری ازدواج کنی زندگیت تباه میشه

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرسیدند : چگونه میان شلوغی اورا یافتی ؟                              گفت :کدام شلوغی؟                                                           من غیر از او کسی را ندیدم ….🥺♥️🫂
دیگه اینطوریام نیست😑😐😐

چرا خب وقتی یکیو دوست نداری چطوری میخوای اینکارا رو باهاش بکنی

من نکردم ولی فکرشم میکنم چندشم میشه فکر کن بوسیدن و بغل کردن و حتی خوابیدن با کسی که دوسش نداری!!!! ...

خب بعد از ازدواج بالاخره یه حس وابستگی و دوست داشتنی میتونه به وجود بیاد

من خودم با عشقم ازدواج کردم یعنی تا فهمیدیم همو دوس داریم اومد خاستگاریم 

ولی خواهرم با پسر عموم ازدواج کرد اونم به زور ولی الان با اینکه زندگیش خیلی سختی کشید خدارو شکر با دوتا بچه حدودا خوشبخت زیادم خوشبخت نیست اونم شوهرش آدم خوبیه اما خانواده شوهرش اذیتش میکنن

خب بعد از ازدواج بالاخره یه حس وابستگی و دوست داشتنی میتونه به وجود بیاد

ممکنه هم بوجود نیاد 

ریسکه

من نکردم ولی فکرشم میکنم چندشم میشه فکر کن بوسیدن و بغل کردن و حتی خوابیدن با کسی که دوسش نداری!!!! ...

سنتی الان با قدیم فرق میکنه من خودمم دارم سنتی ازدواج میکنم ولی الان سه ماهه نامزدیم و داریم همو میشناسیم توی این سه ماهم تا حدودی شناختمش و دوسش دارم