2777
2789
عنوان

11 روزه از شوهرم خبر ندارم

285 بازدید | 20 پست

یه بحثی کردیم مقصرم اون بود اما نمیاد ک اشتی کنیم منم غرورم اجازه نمیده وقتی مقصر نیستم خودمو جلوش کوچیک کنم 

از هم دوریم چیکار کنمممم؟ خسته شدم چطور تونسته 11 روز صبر کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عقد نیستیم بخاطر شغلش دوریم 

راستش دوس ندارم بگم تو پیش قدم شو(البته نمیدونم درسته یا غلط)تاپیکای قلبتو خوندم ، به نظرم برو خونت و خودتم خوشگل کن تا وقتی میاد خونه تورو ببینه (گاهی آدم تا طرفشو میبینه می‌فهمه که چه قدر دلش تنگ شده براش) 

و اینکه بگرد اذکار و دعاهایی که باعث آشتی میشن و بخون و از ته قلبت به امام زمان (عج)متوسل شو خودش بیاد جلو آشتی کنه 

و در نهایت بعد آشتی کردنتون اساسی راجع به این قهر کردند و سرد شدن زندگیتونو تلخ شدن کام هردوتون صحبت کن

همه چی درست میشه
راستش دوس ندارم بگم تو پیش قدم شو(البته نمیدونم درسته یا غلط)تاپیکای قلبتو خوندم ، به نظرم برو خونت ...

دلم بدجورر گرفته..فکرای بد تو ذهنم میچرخن حس میکنم سرش یه جا گرمه یاد من نمیفته

نه بابا سرش کجا میخواد گرم باشه ، این افکار و ول کن

رفتم تاپیکاتو خوندم, دیدم سر درآمدی که داری و پول با شوهرت مشکلات زیادی داشتی ، به نظرم حتما حتما برو پیش مشاور ( تو دانشگاهتون حتما مشاور دارین و در اسرع وقت برو صحبت کن) و حد و مرزای مالیتو با شوهرت مشخص کن ، هرچه زودتر این مسئله رو حلش کن

همه چی درست میشه

بعدشم حتما امروز یا فردا برو خونه ی خودت ، زنو شوهر هرچه قدر از هم دورتر باشن احتمال سرد شدن بیشتر میشه ، همین که از کنار هم رد شدیم دستش به دستت بخوره حسشو به جوشش درمیاره

همه چی درست میشه