2777
2789
عنوان

دیشب اومدم اتاق پسرم خوابیدم

819 بازدید | 25 پست

دو سه شبه مثلا داریم عادتش میدیم تو اتاق خودش بخوابه قبلا خونمون یک خوابه بود پیش ما میخوابید الان خونه جدیدمون دوتا خواب داره 

دیشب که اومدم بخوابونمش گفت بابایی هم بیاد همسرمم اومد هیچی دیگه تا صبح سه تایی همینجا(اتاق پسرم) خوابیدیم😂

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

😂😂😂😂😂😂اون شماروعادت داده 

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂😂😂😂😂اون شماروعادت داده 

دقیقا🤣

خیلی زورگوعه با سه سانت قدش😅

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
نصفه شب پاشید برید

انقدر خسته بودیم بیدار شدیم دیدیم عه صبح شده😐🤣

منم چندشب میخام جداش کنم 

باز نصفه شب میاد کنارخودم میخابه 

منم دیدم فایده نداره کلا بیخیال شدم 

ی هفته دیگم ان شاءاالله توراهی مون میاد 

گفتم تو روحیه ش تاثیر منفی نذاره ی وقت 

تو بخند....تا سَراسیمه شَود،بویِ بَهار...🌱🌸

منم چندشب میخام جداش کنم  باز نصفه شب میاد کنارخودم میخابه  منم دیدم فایده نداره کلا ...

ای جانم قدمش سبز و خیر باشه براتون

آره الان وقت خوبی نیست چون مصادف شده با خواهر یا برادر جدید 💜

دقیقا🤣 خیلی زورگوعه با سه سانت قدش😅

😂😂😂خداحفظش کنه

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          
ای جانم قدمش سبز و خیر باشه براتون آره الان وقت خوبی نیست چون مصادف شده با خواهر یا برادر جدید 💜

مرسی عزیز

آره دیگه دیدم تایم خوبی نیس بیخیال شدم 

ولی خیلی خنده داره 

نصفه شب  ک من خوابم میاد کنار خودم میخابه باز 😂😂😂😂

موفق باشی تو این مسیر 🌹🙋

تو بخند....تا سَراسیمه شَود،بویِ بَهار...🌱🌸