2777
2789
عنوان

نشانه های بیش فعالی در کودک

197 بازدید | 11 پست

سلام،یک پسر دو و نیم ساله دارم که به شدت شیطونه،همش میخاد شیطنت کنه،خونه مادرم که میرم باید زود برگردم خونه مادر شوهرم همینطور ،به همه چیز دست میزنه،پنکه سونو تکون میده ،در کسو رو باز میکنه چا قو و چنگال و.. ررمیداره،یا همش میگه منو ببرین بیرون،اصلا کلافم کرده،یکسره میخاد ببریمش تو کوچه،البته به من نمیگه چون میدونه نمیبرمش،به شوهرم و خالش و کسایی که میدونه می‌برنش  میگه،دیگه موندم چیکار کنم،نمیدونم این اینجوریه یا نه ،ببرمش روانشناس کودک فایده ای داره براش؟

پسر بچه ها پر از انرژی هستن و باید یکجوری تخلیه کنن، اینها به تنهایی نشونه بیش فعالی نیست، راستش ضرر نداره از یه مشاور بپرسی، ولی به نظرم پسرت عادیه.

زبان فرانسه تدریس میکنم، آنلاین https://www.instagram.com/francais_fle/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینم بگم که خیلی لجبازی و اگر چیزی رو که میخاد بهش ندی یا خواسته شو برآورده نکنی یا جیع میکشه یا گریه میکنه، جیغ کشیدنش خیلی رو اعصابمه،همش تو ذهنم بچه های بقیه رو که ارومن با بچم مقایسه میکنم و ناراحت میشم و عصه میخورم براش

اگه خوب حرف میزنه ن بعید میدونم بیش فعال باشه

دختر من از یک سالگی جمله میگفت و الان که هفت سال و نیمشه تشخیص بیش فعالی دادن😐😔

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
علایم چی بوده ک همچبن تشخیصی دادن

تحرک زیاد...حساسیت پذیری بالا به همه چیز مثلا زود گریه میکنه وسط گریه هاش ی چیز خنده دار بگم میخنده باز وسط خندش یاد گریش بیفته گریه میکنه...خیلیی خودشو سرزنش میکنه.‌‌پرخاشگره...داد میزنه...تو املاهاش نقطه و سرکش فراموش میکنه گاهی...ی حرف رو تو نوشتن کلمه جا میندازه مثلا به جای نوشتنه دانش اموزان مینویسه دانش اموان(نه هنیشه این کلمه کلا توجهش کمه به کلمات)روانخوانیش قوی نیس

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
تحرک زیاد...حساسیت پذیری بالا به همه چیز مثلا زود گریه میکنه وسط گریه هاش ی چیز خنده دار بگم میخنده ...

ببین دوستم، ما تو خانواده دومورد بیش فعال داریم ک اینایی ک گفتی ضربدر هزارکن.مثلا ماشین توراه یهو درو بازمیکنن بپرن پایین. ناخن دستش کامل کنده شه حالیش نیست و..دیگه تاتهش بخون

اینایی ک درمورد بچت تو اکثر بچه ها هست و کاملا طبیعیه درموزد درسشم من خودم یادم میاد تا کلاس سه چهار همیشه صفره عدد 10 رو قبل از یک میذاشتم تو خو پسرت طفلی سال اوله تحصیلشه

خدایا شکرت بابت همه چیز 🥰🙏💙
ببین دوستم، ما تو خانواده دومورد بیش فعال داریم ک اینایی ک گفتی ضربدر هزارکن.مثلا ماشین توراه یهو در ...

دحتر من امسال کلاس دومه...خداکنه همینطور که میگید باشه😔ازش تقشه ی مغزی گرفتن و گفتن اضطراب شدید داره و بیش فعاله....از تابستون کلاسای بازی توجه و تمرکز میره امشب با مربیش صحبت کردم گفت درگیر احساسات هست(زود عصبی بشه،زود ناراحت بشه)و فک میکنم مربوط به این باشه که داره وارد فاز بلوغ میشه اما بیش فعالی که نیاز به دارو داشته باشه نمیبینم در این بچه

موندم به خدا موندم چی کار کنم

هیچ‌وقت فکر نمی‌کردم بیش‌فعالی بچه‌م این‌قدر بتونه زندگی‌م رو تحت‌تأثیر بذاره...
مدام در حال جنب‌وجوش بود، تمرکز نداشت، تو جمع کنترلش سخت بود، زود عصبانی می‌شد و خواب درست‌وحسابی نداشت.
گاهی واقعاً نمی‌دونستم مشکل از تربیته یا یه چیز دیگه‌ست...

تا اینکه با دکتر مونا فلسفی از گروه ویان آشنا شدم.
با حوصله به حرف‌هام گوش دادن، وضعیت بچه‌م رو دقیق بررسی کردن و یه مسیر درمانی مشخص برامون چیدن.
الان بعد از چند جلسه، تغییرات تو رفتار بچه‌م کاملاً مشهوده. آروم‌تره، بهتر ارتباط می‌گیره و حتی خوابش هم منظم‌تر شده.

واقعاً خوشحالم که دیر نجنبیدم.
اگه شما هم حس می‌کنین فرزندتون بیش‌فعال یا بی‌قرارتر از حالت عادیه، حتماً به متخصص مراجعه کنین.
برای من دکتر مونا فلسفی واقعاً نجات‌بخش بود.

کافیه تو گوگل سرچ کنید گروه روانشناسی و روانپزشکی ویان