2777
2789

بچه ها این اهنگ رو یادتونه جوجو میگه جیک و جیک و جیک کلاغه میگه قار و قا رو قار 

یهو یادم افتاد 

هر کس هر خاطره ای از بچگیش حال و هواش آهنگ ها کارتون ها مدرسه رفتن ها خلاصه هر چی دارید بگید یه کم تو این آشفتگی ها حال خوب بگیریم از هم😍

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

برا کدوم دهه اس؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یهو یاد الستون و ولستون افتادم میگفت الستون و ولستون قلب منو شکستن  چه شیطونایی هستن😐😆

اخ آخ آره 

😐😂🤣 کی بود که گفت پاطینگا کی صدا زد قاتینگا ما دوتا اوموینگا دوستیم با فیتیلینگا😂😂😂😂

🤣🤣🤣

گفتی قار قار یاد یه شعر افتادم‌ولی دقیق یادم نیست کلاغه میگه قار قار مامانش میگه زهرمار بقیش چی بود ...

وای 🤣

گفتی قار قار یاد یه شعر افتادم‌ولی دقیق یادم نیست کلاغه میگه قار قار مامانش میگه زهرمار بقیش چی بود ...

باباش میگه ولش کن

چادر سیا سرش کن

پشت کوچه ها خاکش کن🥴

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!