2777
2789
عنوان

من پیش چه متخصصی برم🤔لطفا بیابد

232 بازدید | 15 پست

سلام خانوما من چند وقتیه بدنم کلا بی حاله همش ضعف میکنم انرژیم زود میوفته سر گیجه دارم حتی وقتی نشستم حس میکنم سرم گیج میره گاهی هم. چشام سیاهی میره کم اشتها هستم و وقتایی هم ک ‌گ‌رسنه ميشم با چند قاشق زود سیر میشم یا گاهی گرسنه میشم با وجود اینکه گشنمه ولی تا میخوام چیزی بخورم حاات تهوع میگیرم یا اصلا نمیتونم بخورم الان 10‌ روز اینام هست تقریبا هر روز سردرد دارم درد سرمم میزنه ب چشام مطمعن نیستم ولز حس میکنم سرم درد میکنه چشام تار میشن 😂😂ببخشید دردام زياده. 

حالا من پیش چهمتخصصی برم؟ داخلی خوبه؟ یا چی.... 

چکاب کامل هم دادم ی ماه پیش دکتر گف چیزیت نیس ی مقدار کم خونی اونم ن در دی ک دارو بنویسم. الان دوباره میخوام ی دکتر برم

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

تست بارداری دادی؟

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیییزم شما حامله ای 

ن گلم من بچه شیر میدم جلو گیری هم دارم و اینکخ نزدیک 3 ماهه اینجورم ماه پیشم رفتم دکتر اثر نکرد

نه عزیزم البته ببخشید دخالت میکنما ولی طبق چیزی که میدونم میگم دوتا نوروبیون تزریق کنید خیلی بهتر می ...

حالا پیش چ‌ متخصصی برم؟

تست بارداری دادی؟

اینها که گفتی مال شیردهی هست شک نکن .میزان آهن و ویتامین های بدنت و املاح کم شده .برو دکتر یه چکاب کامل بنویسه 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
مولتی ویتامین پریناتال هر روز. قرص امگا 3 بدون جیوه. هر روز قرص آهن شش ماه هر روز . فولیک اسید هف ...

منم آهن و ویتامین استفاده میکنم.

الان 3 هفتس دخترمو از شیر گرفتم رفتم دکتر چون خیلب بدنم درد میکرد بی حال بودم بهم قرص و اینا داده آمپول نوشته نوروویون و ویتامین

منم آهن و ویتامین استفاده میکنم. الان 3 هفتس دخترمو از شیر گرفتم رفتم دکتر چون خیلب بدنم درد میکرد ...

وای وای نگو. من زانو درد میگیرم و  پا درد .وقتی قرص د3 هزار میخورم درجا خوب میشم. 

کلسیم بدنمون رو دادیم خوردن بچه هامون دیگه. حتما د 3 بخور. آخرین بار من 30 تومن خریدم. بدن دردت از بین میره کامل.