2777
2789
عنوان

چند سالتونه و شغلتون چیه🥸

167 بازدید | 17 پست

از مزیت و معایب شغلتون بگیدواسه ماهایی که هنوز کار انتخاب نکردیم.

اگه داری اینو میبینی لطفا واسم دعا کن به خواسته ی قلبیم برسم❤امیدوارم هر چی واسه من دعای خوب کنی به خودتم برگرده🙂💓

22فعلا کاری انجام نمیدم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

۲۰ 

بیکاری 

خیلیییی بده خیلی حقوق هم صفر صفر 

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

22فعلا کاری انجام نمیدم

این که عکسش پروفایلته اسمش چیه؟

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
۲۰  بیکاری  خیلیییی بده خیلی حقوق هم صفر صفر

دقیقا منم ۲۳ سالمه از اینکه کاری ندارم حس بدی دارم☹

اگه داری اینو میبینی لطفا واسم دعا کن به خواسته ی قلبیم برسم❤امیدوارم هر چی واسه من دعای خوب کنی به خودتم برگرده🙂💓
این که عکسش پروفایلته اسمش چیه؟

نمدونم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

۲۷، یه مدت کوتاه دفترخدمات قضایی کار میکردم که ارشد قبول شدم دانشجوارشد که شدم سرکار نرفتم و الان برای ازمون وکالت دارم میخونم کلا رشته حقوق پر تنشه باید دوستش داشته باشی بتونی ادامه بدی

۲۷، یه مدت کوتاه دفترخدمات قضایی کار میکردم که ارشد قبول شدم دانشجوارشد که شدم سرکار نرفتم و الان بر ...

موفق باشی عزیزم

نزدیک به ۲۲ 

انلاین شاپ دارم البته و فعلا بیکار

مزایاش اینه که جنسامون کل ایران میبینن و سود خوبی داره 

معایب هم زیاد داره عین همه شغلا مثلا الان که نت نیست تمام هزینه ها و زحمتامون رفته رو هوا 

قبل این اتفاقا هم سختیاش الگورتیم اینستا بود که دائم تغییر میکرد،رقیبمون برامون فیک میزد،مشتری جنسو ناقص میکرد میگفت از اول خراب بوده یه وقتایی پست اختلال داشت دیر میرسید فحش میخوردیم و این چنین اتفاقا

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
نزدیک به ۲۲  انلاین شاپ دارم البته و فعلا بیکار مزایاش اینه که جنسامون کل ایران میبینن و سود ...

درآمد حدودا چقدر از آنلاین شاپ؟لباس؟یا؟

لطفا برای مادرشدنم یه صلوات بفرستید ممنون🌹