2777
2789

فارمنتین میخوام برای دخترم تو شهرمون که یک هفتست میگردم پیدا نمیکنم. لطفا لطفا اگه کسیرو می‌شناسید که داره بهم معرفی کنید لطفا

🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بری مرکز اصلی بهداشت اونجا بهت میگن سهمیه این‌دارو رو به کدوم مرکز دادن این رو یک کارمند داروخونه بم گفت که الکی وقتت رو تلف نکن مرکز اصلی درمان پزشکی یا بهداشت اطلاع داره 

تلفن ۱۹۰ تماس بگیر ،برا کمبود دارو هست 

هلال احمر 

بیمارستان شهرتون‌

اگر پیدا نشد باید دکتر مشابهشو تجویز کنه 

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     

چندتا راه داری عزیزم...

۱.بگردی تا پیدا کنی، اینو در نطر بگیر که حدود سه ماهه انواعدشربتای آنتی‌بیوتیک کسر شده و خیلی جاها مدتهاست موجودی ندارن

۲.به کوچولو خوشگلت یاد بدی قرص و کپیول بخوره و معادل اون شربت رو بهش بدی

۳.با دکترش مشورت کنی که دارو رو جایگزین کنه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
چندتا راه داری عزیزم... ۱.بگردی تا پیدا کنی، اینو در نطر بگیر که حدود سه ماهه انواعدشربتای آنتی‌ ...

چرا اتفاقا میتونه قرص بخوره.چه قرصی بدم بهش؟

اتفاقا امشب بردمش دکتر و گفتم دارو هاشو نمیتونم پیدا کنم دستور بستری داد.گفتم تا فردا تلاش کنم بازم بگردم که کار به بستری نکشه

🍃
چرا اتفاقا میتونه قرص بخوره.چه قرصی بدم بهش؟ اتفاقا امشب بردمش دکتر و گفتم دارو هاشو نمیتونم پیدا ک ...

من که نسخه شما رو ندیدم عزیزم، آموکسی سیلین و کواموکسی‌کلاو قرص و کپسول هم دارن... بعضی دوزها قابل تبدیل به همدیگه هستن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.