2777
2789
عنوان

میشه لطفا همه به این سوال جواب بدید؟😍🙏🧡

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 109 پست
سالم باشید

🙏🌸

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  
خیلی خوبه  دومی هم که خب😬 چرت و پرت که نه 😂 ولی اوکی مورد اولی که گفتی خوبه  اما یه م ...

نمی دونم واقعا معمولا الان عادت روزانه ی اینطوری که دوست داشته باشم انجام میدم می دونی یکم سخته

الان کارای بزرگ به ذهنم میاد مثلا اینکه سریع برم سرکار و کار و بارم بگیره و بقیه ی ماجرا

کلا پیشرفت زندگی،شخصیتی،علمی،عقلی رو خیلی حال می کنم

شما از خودت بگو ❤

احترام همدیگه رو نگه داریم،زود قضاوت نکنیم همین.در هر جا،هر وقت،هرروز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم واقعا معمولا الان عادت روزانه ی اینطوری که دوست داشته باشم انجام میدم می دونی یکم سخته الا ...

منظور منم کار های بزرگ نیست که یهو بشی یه ادم جدید 

یه چیزهای خیلییی کوچولو شاید 

شعر خوندن خیلی لذتبخشه ، حداقل روزی یه شعر بخونی از یه کتاب خیلی میتونه حالتو خوب کنه 

یه دختر سال اول دانشگاه ما بود ویژگی های پسرونه داشت 

مثل بقیه دخترا روحیات دخترونه و لطیفی نداشت 

صحبت کردیم با هم قرار شد گلدون گل بخره ازشون مراقبت کنه 

شعر بخونه هر روز ، از شعرای فاضل نظری شروع کردیم اوایل که خب خیلی علاقه نشون داد 

باورت نمیشد اون دختر تو چند ماه کلااا یه ادم متفاوت شده بود 

مهربون تر دلسوز تر ، ازدواج کرد مادر شد 

موهاشو بلند کرده بود میبافت 

اشپزی میکرد 

اهداف بزرگم نیاز دارن یه سبک زندگی درست داشته باشی 

و سبک زندگیت با همین چیزای کوچیک تو طول روزه مثل تغذیه ورزش خواب برنامه ریزی کردن و ..

تلاش کنی براشون مسیرو درست برسه حتما میشه 

من یه ویژگی دارم یه چیزی که بهش باور دارم اینه که تمام خودم رو صرف یه کار نکنم 

اصلا دوست ندارم فقط یه حرفه بلد باشم  ، اگر روزی به هر دلیلی نتونستم تو اون حرفه کار کنم چیز دیگه ای بلد باشم 

دوست ندارم ادم تک بعدی باشم درباره هرچیزی حداقل یه اطلاعات کوتاهی داشته باشم 

روزی یه بحثی بود بتونم دوتا چیز بگم 

مثل اینکه تو جمع یه سری ورزشکار دارن صحبت میکنن درباره یه ورزش ، بدون حداقل اون چیه چی میگن 

و ...

من ادم به شدت کمال گرایی هستم خیلی وقتا خیلی شرایط برام سخت شده به خاطر همین موضوع ولی خب حالم این شکلی بهتره 

درباره خودمم که خب هر سوالی داشتی بگو جواب بدم😁

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  
منظور منم کار های بزرگ نیست که یهو بشی یه ادم جدید  یه چیزهای خیلییی کوچولو شاید  شعر خو ...

ببین خیلی خوبه این فکرو داری منم موافقم هر آدمی باید حداقل تو زمینه های گل درشت حداقل چارتاچیز بلد باشه 

من متاسفانه یه مشکلی دارم همینه که خیلی نمی تونم تو بحثای کلان نظر بدم یا حتی کسی رو قانع کنم (حالا اینو گفتی گفتما) برای این موضوع تو چیکار می کنی

آخه مثلا من روزانه روتین کتابخوانی دارم و فعلا رفتم سر یه موضوع خاص و از بقیه ی مسعله ها جا می مونم چطور میشه تو چند چیز سر رشته داشت؟

کمال گرایی هم وقتی در این موضوع شکل می گیره که بگی من عمیقا تو هر موضوعی آگاهی داشته باشم و الا که آگاهی جزعی به نظرم لازمه 

خودمو میگم، وقتی تو یه چیزی هیچی نمی دونم احساس پرت بودن بهم دست میده 

از خودتم که خودتو معرفی کنی و عادت روزانه ی جالبی داری به منم بگی؟

فکر کنم بحث داره خوب پیش میره

منظور منم کار های بزرگ نیست که یهو بشی یه ادم جدید  یه چیزهای خیلییی کوچولو شاید  شعر خو ...

و اینکه منم اینطوریم خیلی به خودم سخت گیری می کنم و دوست دارم تمام برنامه ای که ریختمو انجام بدم و اگه انجام ندم حالم بد میشه 

جدا از اینا سوال قبلیو در نظر بگیر اینم جواب بده🥰

چیکار می کنی که زندگی برات لذت بخشه (خدایی با صداقت جواب بده)کلا لذت رو در چی می بینی؟

چه رنگی رو دوس داری؟

این سوالایی که من اغلب از همه می پرسم

میفهمم که چقدر سختی کشیدی اما قطعا شیرینه طمع تلاش و چیزهایی که خودت به دستشون اوردی  مشخصه چق ...

ممنونم عزیزم از حرف ها و انرژی مثبتی که بهم میدی 

معلومه آدم خوش قلبی هستی امیدوارم موفق باشی

هرچی بیشتر میگذره بیشتر متوجه تفاوتت با خیلی های دیگه میشم  این ویژگی هات خیلیی مهم و با ارزشن ...

ارره 

این خیلی مهمه 

راستش من مشکل اصلیم اینه که واقعا مطمینی نیستم از روتین پوستیم 

اینکه هر شب صورتم رو بشورم به دوستم صدمه نمی زنه؟

و اینکه منم اینطوریم خیلی به خودم سخت گیری می کنم و دوست دارم تمام برنامه ای که ریختمو انجام بدم و ا ...

من م می تونم جواب بدم ؟ 

من عاشق رنگ سبزم 

و از نشستن کنار رودخانه و دیدن رودخانه 

شنیدن صدای پرنده های بین درخت نارنجی که تازه آب خورده 

صدای رعد و برق و بارون 

لمس حس امنیت خونه وقتی شبها سگها با صدای بلند پارس می کنن 

هوای خنک لحظه طلوع آفتاب 

خوندن یه کتاب پر هیجان 

رفتن به یه کافه تو زمستون و خوردن یه نوشیدنی گرم 

بو کردن دخترم 

نفس کشیدن در آغوش شوهرم 

دیدن خنده و شادی خانواده ام 

و....

من از تمام اینها لذت می برم

ببین خیلی خوبه این فکرو داری منم موافقم هر آدمی باید حداقل تو زمینه های گل درشت حداقل چارتاچیز بلد ب ...

اره بیشتر درباره روانشناسی ، تغذیه ، ورزش ، بیماری ها ، شاعرا نویسنده ها زبان ...

درباره اینطور چیزا که کاربردیه تو زندگی 

مثلا یه شخص مسن دیابت داره فشار خون داره ، بتونی راهنماییش کنی کمکش کنی 

یا مثلا تو زمینه مدیریت خانواده تربیت فرزند که خیلییی مهمن

خب من سعی میکنم علاوه بر کتاب های مورد علاقم کتابای مختلفو بخونم حتی اگر کتاب های خیلی خوبی هم نباشن کمک میکنن تو خودت استدلال کنی بدونی مشکل کجاست چی درسته چی غلط 

وقتمو صرف این چیزا میکنم 

کتاب ، تحقیق میکنم دربارشون ، میپرسم از کسایی که بدونن 

مثلا من خیلی اهل فیلم دیدن نیستم

تلوزیون فقططط برای فوتبال روشنه 

همین کمال گرایی که میگم مشکل ساز میشه گاهی ، گاهی ام خوبه مثلا هی دوست داری پیشرفت کنی 

ولی وقتی مشکل ساز میشه که خودتو کوچیک بدونی بگی اون از من بهتره ، همه چیزو بلد نیستم و ... که این حس ناخوشایندی میده به ادم 

درباره بحث تو جمع هم ، من تو جمع های خانوادگی خیلی اوکی بودم صحبت میکردم ولی جمعیت که زیاد میشد دوست نداشتم صحبت کنم ، اون زمان کلاس های مجری گری و این چیزا میرفتم که خییلییی کمکم کرد کم کم  بهتر شدم 

دیگه راحت تا سالن بالای ۵۰۰ نفر صحبت میکردم 

اون اگر ادامه دار میشد حتما تو دانشگاه به مشکل میخوردم 

فقط دانشگاه نیستا ، تو جامعه باید بتونی صحبت کنی تز حقت دفاع کنی 

گاهی این صحبت نکردنا به خاطر نداشتن اعتماد به نفسه 

کم کم درست میشه کار کنی روش

گاهی میترسی خجالت میکشی درباره اون موضوع اطلاعات داریا ولی میترسی که اشتباه باشه و ترجیح میدی نگی 

اما وقتی میدونی درسته میتونی با اطمینان صحبت کنی 

درباره خودمم که اسم زهراس 

متولد ۱۳۷۸ 

دانشجوام

عادت جالبم نمیشه گفت جالب ولی از روتین زندگیمه 

گل طبیعی خیلی دوست دارم ، یه وقتایی رو صرف اونا میکنم 

کتاب میخونم  ورزش میکنم 

روتین پوستی خودمو دارم 

یه چیزی که شاید جالب باشه سعی میکنم تو طول روز بنویسم 

از هرچی ، خاطره دلنوشته یه دلخوری یه دلخوشی حسای خوبم 

شکر گذاری  ، هرچیی..

اره بیشتر درباره روانشناسی ، تغذیه ، ورزش ، بیماری ها ، شاعرا نویسنده ها زبان ... درباره اینطور چیز ...

خییلی خوبه 

نمی‌دونم چرا احساس کردم از درون تنهایی 

تو رو خدا ناراحت نشو احساس می کنم  خیلی آدم خوبی هستی و نمی خوام دلخورت کنم 

و اینکه منم اینطوریم خیلی به خودم سخت گیری می کنم و دوست دارم تمام برنامه ای که ریختمو انجام بدم و ا ...

منم قبلا خیلی به خودم سخت میگرفتم الان خیلی بهتر شدم

قبلا خیلی حساس بودم روی همه چیز 

واقعا نمیشه هیچوقت تو همیشه بهترین بود ، اما سعی میکنم حداقل بهترین ورژن خودم باشم نهایت تلاتشمو میکنم اگر نشد دیگه ناراحت نمیشم چون میدونم کم نذاشتم و حسرت نمیخورم 

سوال قشنگیه نمیتونم یه چیز مشخص بگم ولی

اما وقتی کارهایی که دوست دارمو انجام میدم وقتی میدونم کم نزاشتم تلاش کردم لذت میبریم از زندگیم 

همیشه تلاش کردم تا جایی که میتونم لبخند رو لبای بقیه بیارم واقعاا بهم حس خوب میده  انرژی مثبت میده وقتی حال بقیه خوب میشه قطعا انرژیش به سمت خودمم برمیگرده 

در کل یه چیز شبیه به حس خوشبختی 

تا وقتی ببینم اطرافیانم ادما اینقدر مشکل دارن ناراحتن حالشون خوب نیست ، نمیتونم بخندم و بگم همه چی خوبه خوشحالم خوشبختم ، به نظرم یه چیز کلیه 

و اینکه کارهایی که دوست دارم تفریحاتم حالمو خوب میکنه 

عاشق ارتفاعم ، ارتفاع بهم ارامش میده 

شهربازیو دوست دارم

طبیعت فوق العاده برام دوست داشتنیه 

حیوونا گل و گیاه 

گاهی قدم زدم بین ادما ، نگاه کردن بهشون که هرکدوم از اونا یه داستان دارن 

گاهی تنهایی میرم کافه رستوران سینما ، دوست دارم بعضی وقتا تنهایی با خودم خوش بگذرونم 

اما تا وقتی حالم با اینا خوبه که حال بقیه هم خوب باشه 

مثلا از بچگیم هدیه دادنو بیشتر از هدیه گرفتن دوست داشتم 

احساس میکردن حس خوشحالیش اون لبخندش اون برق چشماش وقتی سورپرایز میشه چندین برابر به من حس خوب میده 

رنگ مورد علاقه هم ، قرمز خیلی دوست دارم ، سفید طوسی 

در کل همه رنگارو دوست دارم ، دنیای رنگین کمونی برام جذاب تره

ممنونم عزیزم از حرف ها و انرژی مثبتی که بهم میدی  معلومه آدم خوش قلبی هستی امیدوارم موفق باشی

ممنون از تو که بازم ثابت کردی ادما خانوما چقدر میتونن قوی و موفق باشن🧡🧡

لطف داری عزیزم🌸