2777
2789
عنوان

میشه لطفا همه به این سوال جواب بدید؟😍🙏🧡

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 109 پست
Istj-a بودم تستش خوب بود👌

اره این سایتم یکی از دوستانم معرفی کرد 

درست ترین بود از نظرم

با دقت همه چیزارو که گفته بخون

کتابم بهت معرفی میکنه برای بهتر شدن

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  
عزیزم من بعد از ۳ سال دیگه متوجه این شدم که مناسب هم نبودیم و پذیرفتم اینو ، و اینم گفتم خوشحالم که ...

متتوجه منظور من نشدی عزیزم 

روح و قلب انسان مثل یه بچه می مونه 

وقتی شما یه اسباب بازی که خیلی دوسش داره رو برای صلاح دید ازش می گیرید باید باهاش راه بیاید تا بهتون آسیب نزنه 

راه اومدن با قلب و روحتون یعنی هر از گاهی با خودتون خلوت کنید و برای دلتون دلسوزی کنید ، بهش بگید می دونید سخت و آزار دهنده است و داره اذیت میشه ، گریه کنید و هر کاری که حس می کنید دلتون رو سبک می‌کنه 

می فهمید منظورم چیه؟ 

نمی گم به اون آدم برگردید 

میگم زخم دلتون با نادیده گرفتن خوب نمیشه و عفونت می‌کنه حتی اگر ظاهراً بی حس بشه ولی همون جاست و یه جایی کار دستتون میده 

به خودت ، به درونت نگاه کن و زخم روحت رو پانسمان کن تا خوب بشه وقتی با توجه تو خوب شد اون وقت فقط یه جای زخم می مونه که میشه همون خاطرات 

ولی الان این زخم چرک کرده چون روحت رو نادیده گرفتی 

نمی دونم می تونم منظورم رو بهت برسونم یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متتوجه منظور من نشدی عزیزم  روح و قلب انسان مثل یه بچه می مونه  وقتی شما یه اسباب بازی ک ...

عزیزم میفهمم 

ممنونم که وقت گذاشتی🧡

شاید منظورمو درست نرسوندم

نمیگم نادیده گرفتم سخت بود کنار اومدم

از همون اول حسم شبیه الان نبود

خیللییی روزای سختی بود خیلیی

ولی ۳ سااال همین کارارو کردم که بهتر شدم 

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671