2777
2789
عنوان

فرهنگیان به رنگ مو هم گیر میدن؟

2061 بازدید | 54 پست

دوستان من امسال فرهنگیان قبول شدم 

دانشگاه هم ثبت نام کردم ولی میگن آبان ماه باید آزمایش خون و... بدیم ممکنه بدن هارو بخاطر تتو معاینه کنن 

حالا من موهام همیشه چرب میشه ولی رنگ میزارم چربی‌ش کنترل میشه دیروز یه رنگ گذاشتم قهوه ای در اومده میگم برم عوضش کنم یا گیر نمیدن؟ 

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جا نه ولی بعضیا به یه تار مو هم گیر میدن 

«کاش خدا حق را به حق‌دار برساند مثلا تو را به من..!»❤اللهم صل علی محمد و آل محمد 💕اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌙اللهم صلی علی محمد و آل محمد💗 باردار نیستم تیکر بهترین روز زندگیمه❤💍من معتقدم، زن‌هابايد ديوانه باشند كه فكر مي‌كنند با مردها مساوى هستند؛🦢✨هميشه خيلی بالاتر بوده‌اند.🐚هر چيزى را به يك زن بدهى،آن را به بهترين مبدل ميسازد.💎اگر به او اسپرمى بدهى،او به تو يك بچه ميدهد.👩🏼‍🍼اگر به او يك محل اقامت بدهى،او آن‌جا را به يك خانه تبديل ميكند.💒اگر به او  ماده‌اى  غذایی بدهى،او به تو يك وعده غذایی ميدهد.🍝اگر به او لبخند بدهى،او قلبش را به تو ميدهد.🫀زن‌ها هديه‌هایی را كه دريافت ميكنند،چندين برابر و بهترينش ميكنند.💛

توبه😐💔

عزیزم رتبت چن شد،؟؟؟

من دوست دارم دانشگاه فرهنگیان برم ولی نمیدونم از طریق کنکور تجربی راحت تره یا زبان

بنظرت زیاد باید بخونم؟

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

ن دیگ ب رنگ مو چکار دارن اخه

فقط باید از لحاظ شرعی مشکل نداشته باشه رنگ مو ک مشکل شرعی نداره

از ۳ بهمن ۹۶ عضوم😊 این سومین کاربریمه😃                             بزن باران هوا ابریست ، نفس بالا نمی آید.. بزن باران نوازش کن تن رنجور مردم را ..  زمین حال بدی دارد...

نه بابا ... من خودم رنگ مو داشتم گاهی 

معاینه بدنی هم نداره ولی خب کسی نبینه بهتره

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
نگووو اینجورین مگه ؟؟ تتو اجازه نمیدن یعنی ؟آرایش چی 

نه تتو داشته باشی ردی 

جای بریدگی با چاقو داشته باشی ردی 

خط خودکشی یا خودزنی داشته باشی ردی😂

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷