2777
2789
عنوان

از خواهر 15 سالم ی چیزایی دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 36 پست
گردنش کبود بود😳؟  مواظبش باش یه وقت گولش نزنن بهش یاد بده که با کیا دوست بشه

من مخالف دوستی نیستم ولی الان هنوز کوچیکه و اینکه زیادی پیش رفته نمیدونم چطور بهش بگم لج نکنه

کاربریم دست چند نفر بوده از ۱۴۰۲ ببعد خودمم😑اونا من نبودم

بلایی سرش نیارن واسه جبران دیر بشه

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست معمولی اخه پسرا میفهمن دوست معمولی چیه اونم با بچه ۱۵ ساله ملوم نیس چ کارا کردن بشین قشنگ حرف ب ...

خب اخه خودمم دوست عادی دارم و من حتی لمسشونم نمیکنم فکر کردم مثل دوستای خودمن

من مخالف دوستی نیستم ولی الان هنوز کوچیکه و اینکه زیادی پیش رفته نمیدونم چطور بهش بگم لج نکنه

منم مخالف نیستم ولی نه تو این سن که زود گول میخوره و راحت ازش سواستفاده میشه به نظرم ببرش پیش یه مشاور خدایی نکرده بهش تجاوز نشه گولش بزنن

به نظرم سعی کن باهات صمیمی بشه تا بتونی بهش بگی مراقب خودت باش نه اینکه ازت بترسه،و باید اینو قبول ک ...

واقعا موندم چطور سر بحثو باز کنم

خب اخه خودمم دوست عادی دارم و من حتی لمسشونم نمیکنم فکر کردم مثل دوستای خودمن

اشتباه نکن گردن کبود مربوط ب مسائل جنسیه دوتا نفس بکشه تمومه😒😞

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
منم مخالف نیستم ولی نه تو این سن که زود گول میخوره و راحت ازش سواستفاده میشه به نظرم ببرش پیش یه مشا ...

دقیقا از همینش میترسم که از در دوستی گولش بزنن

والا الان این بچه ها اونقدر چشم گوششون باز شده یجوری هم جواب میدن آدم میمونه درست فک کن ببین چیکار کنی،همینجا وقتی میگی  به این سنها جات تو بعضی از تاپیکها نیس میان ادم رو میخوان بخورن که ما همچی رو میدونیم راهنمایی هم میتونیم بکنیم😐😐😐

واقعا موندم چطور سر بحثو باز کنم

مثل همون موقع که رفتی برسونیش تو راه بهش بگو خیلی خوبه که میزی پیش دوستات و روابط اجتماعی داری ولی باید مراقب خودتم باشی ،احساساتی نباش و خودتو درگیر روابط نکنی چون تازه اول راهی و ممکنه آدمای خیلی بهتری سر راهت قرار بگیرن،اعتماد به نفس داشته باش و اجازه نده با جسم و احساسات بازی بشه

میدونم برای همین جا خوردم نمیدونم چیکار کنم 

باهاش حرف بزن صمیمانه از دوره بد بگو بگو اشتباهه پسرا دنبال چین 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
تا دورا دور منتظر باشه اون خودشو بدبخ مکنه دور از جونش

خب یکدفعه مستقیم بهش بگه من میدونم که بدتر شاید لج کنه. چون خودم تجربش رو داشتم که میگم دوران نوجوانی

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
مثل همون موقع که رفتی برسونیش تو راه بهش بگو خیلی خوبه که میزی پیش دوستات و روابط اجتماعی داری ولی ب ...

دقیقا جمله ای که دنبالش بودم 

مرسی ازتون💚

دیگه  چه دورا  دوری......کار  از کار گذشته...گردن  کبود

اخه اصن میگم شاید استارتر اشتباه میکنه اول مطمئن شه من چندبار راستش گردنم خورده به میز و کبود شده😅 

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅