2777
2789
عنوان

شوهرم مجبورم میکنه یه روز در میون با مادرش تلفنی صحبت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 19 پست
خخخخخ چقد شوهرت باحاله بزور میگه با مامانم بحرف؟     شوهر منم تقریبا همین مدله وقتی با ما ...

عزیز من آخه من هر روز با مادرم هم حرف ندارم که بزنم. خوبه منم شوهرمو مجبور کنم زنگ بزنه هر روز به مادرم؟ در صورتی که شوهرم زنگ که نمیزنه به مادرم هیچ. خیلی دیر به دیر هم سر میزنه بهشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز من آخه من هر روز با مادرم هم حرف ندارم که بزنم. خوبه منم شوهرمو مجبور کنم زنگ بزنه هر روز به ما ...

اها   خب پس به شوهرت بگو هرموقع تو به مامانم زنگ زدی منم ب مادرت میزنگم. این طوری ممکنه عقب بکشه راحت بشی

داستان ما هم تا ی مدت همین بود خواهرشوهرم میگفت من هر روز به مادرشوهرم زنگ میزنم تو هم بزن حالا الکی میگفتا، مادرشوهر و پدرشوهرمم همینطور یا به من میگفتن یا به شوهرم، منم زنگ نمیزدم متنفرم یکی مجبورم کنه کاری و انجام بدم، ی بار جدی با شوهرم حرف زدم گفتم من دوست داشته باشم هر روز زنگ میزنم دوستم نداشته باشم ماهی ی بارم زنگ نمیزنم انقدر رو مخم نرو، حالا هم هفته ای ۲.۳ بار زنگ میزنم

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

من با مامانم تقریبا هرروزه حرف میزنم. گاهی هم بابام زنگ میزنه. یا داداشهام. همشونم حال همسرمو میپرسن منم میگم سلام میرسونه و اونها هم میگن سلام برسون. همین. حالا هر ده روز که همسرم به پدر و مادرش یا خواهرش میزنگه تا اونها حال منو میپرسن. فوری گوشی رو میده من. منم خواهرش رو چندباری رد کردم ولی پدرومادرش رو نمیتونم. تا بار آخر که زنگ زدن من حمام بودم. شوهرم بعدش گفت بهشون زنگ بزن. منم الان 10 روزه پشت گوش انداختم. آخه لهجه دارن خیلی از کلماتشونو متوجه نمیشم. بعد هم من تا حالا یکبار هم به همسرم نگفتم بیا با مامانم یا بابام یا داداشم حرف بزن. ولی گمونم بایست منطقی و رک به همسرم بگم. یا اینکه به ذهنم رسید یه روز که همسرم سرکار هست خودم بزنگم. بعد به همسرم بگم زنگ زدم. اونوقت بگم من خودم هروقت حسش باشه زنگ میزنم.

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞