2777
2789
عنوان

صندلی گیمینگ برای درس خواندن + عکس

1130 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من برای کنکور میخونم و روزی ۷ تا ۱۰ ساعت رو صندلی میشینم و کمر و گردنم درد میگیره، ب نظرتون خوبه اینو بگیرم برای درس خوندن؟ چون صندلی گیمینگا خیلیی راحتن و تکیه گردن و کمر دارن 

کسایی دارن یا داشتن بگن خیلیی بزرگ نیس؟

چون یه مدیریتی ازین بزرگا چن وخ پیش گرقتم که بزرگ بود دادمش داداشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم الان دقیقا همین مشکل دارم 

نمیدونم بخرم به درد کنکور میخوره 

الانم که خیلی گرون شده 

تو چند خریدی از کجا 

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 
وای منم الان دقیقا همین مشکل دارم  نمیدونم بخرم به درد کنکور میخوره  الانم که خیلی گرون ...

سلام خوبی

راستش اينو نخریدم

یه صندلی چرمی مدیریت راحت ولی جمع وجور گرفتم خیلی خوبه 

اون خبلی بزرگ بود به نظرم

سلام خوبی راستش اينو نخریدم یه صندلی چرمی مدیریت راحت ولی جمع وجور گرفتم خیلی خوبه  اون خبلی ...

سلام عزیزم 

صندلی اداره طور یعنی !؟ 

من هنوزم فکر میکنم گیمینگا راحت ترن ولی پولشم مهمه نمیدونم چیکارکنم

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 
سلام عزیزم  صندلی اداره طور یعنی !؟  من هنوزم فکر میکنم گیمینگا راحت ترن ولی پولشم مهمه ...

بله عزیزم ولی صندلی گردانه

تنظیم ارتفاع داره 

و پشتیش هم تنظیم میشه

چرمی هم هست ،  نشیمنشم دو لایه ست خیلی راحته،ولی اونجور خیلی گنده اینا نیس 

من حس گردم گیمینگ خیلی بزرگه ، آدم رسما خابش میبره😂چون من یه صندلی مدیریتی ازین خفن بزرگا گرفتم چند وقت پیش ، یکم خابم می‌برد از راحتی زیاد و گندگیش ، ولو میشدم ، بعد خیلی بزرگ هم بود دادمش داداشم اینو گرفنم