2777
2789

دفه پنجم قبول شدم بالاخره 🤣

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

من بار سوم قبول شدم ولی الان رانندگیم عالیه 

پس ب این اکتفا نکن چون رد میشی راننده خوبی نمیشی 

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ازت میخوام دخترم رو سالم به این دنیا بیارم💚🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بار اول قبول شدم هم آیین نامه هم شهری. اصلا تمرین هم نداشتم فقط ۱۲ جلسه با مربی. قبلاً هم رانندگی نک ...

بار اول از پارک بد دراومدم بار دوم پارکم چسبید به جدول بار سوم هم پارکم خوب نشد همش هم از استرس بخدا انقد با ماشین خودمون قشنگ میرم تمرین میکنم

من امروز گواهینامم اومد...من سال 99 کلاسارو گذروندم...بعدش هی کرونا بود و امتحان کنسل میشد...ایین نا ...

عه واقعا کارتکس چقد وقت داره مبارک باشه عزیزم 

یادت نرفته بود بعد از اینهمه مدت

من از ۱۲ سالگیم رانندگی میکردم بعد بار سوم قبول شدم. برات مهم نباشه بابا من باهام لج شده بود هر بارم ...

دست خودم نیست بخدا ایندفعه که رد شدم خیلی حس بدی دارم حس اومل بودن بهم دست میده😅

عه واقعا کارتکس چقد وقت داره مبارک باشه عزیزم  یادت نرفته بود بعد از اینهمه مدت

کارتکس بهم گفتن تا برج 10 وقت داره...یه وقتایی می روندم درحدی که فقط یادم نره..

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم