2777
2789
دقیقا اینجا هم هر کی میاد میگه بار پنجم ششم چهارمم دختره پنجشنبه اومده بود بار هشتمش بود بازم رد شد

اخه تا سه بار هی جلسه اضافه میزنه بعدم دوباره میگه باید بری تمرین خیلی اذیت میکنه انگار دست به یکین با اموزشگاه البته من خودمم تو ازمونا مشکل داشتما ولی میدیدم بقیه چقدر خوبن ولی بلزم الکی ایراد میگرفتن 

من بار سوم قبول شدم ولی الان رانندگیم عالیه  پس ب این اکتفا نکن چون رد میشی راننده خوبی نمیشی& ...

نه اتفاقا اینجور فکر نمی‌کنم مطمئن هم هستم راننده خوبی میشم چون اصلا نمی‌ترسم از رانندگی فقط اینکه سه باره رد میشم خیلی اعصابمو بهم ریخته خیلی غصه میخورم همش میگم نکنه هی برم هی رد بشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم آیین نامه بار اول قبول شدم ولی اصلا فکر نمیکردم شهری اینجوری باشه 

فکر کنم همیشه اینطوریه اونی که ایین نامه زود قبول شه شهری زمان میبره و بالعکس هفته پیش از حدود ۱۰۰ تا کار آموز شاید فقط ۱۵ نفر ایین نامه قبول شدن حالا خیلیا دفعه دوم سوم بودن 

ولی اونایی که موندن اکثرا پسر بودن که مطمئننا دست فرمونش بهتره 

فکر کنم همیشه اینطوریه اونی که ایین نامه زود قبول شه شهری زمان میبره و بالعکس هفته پیش از حدود ۱۰۰ ت ...

دقیقا درسته دختره اومده بود آیین نامه رو بار چهارم قبول شده بود افسر و بار اول قبول شد 

دقیقا درسته دختره اومده بود آیین نامه رو بار چهارم قبول شده بود افسر و بار اول قبول شد 

شهری ادم اول قبول شه خوبه 🥲من حالا قبولی ایین نامه به خانواده گفتم رد شدم یعنی داداشم دیوونه شده بود میگف خاک توسرت بابا میگه دفعه اول تو قبولی که 😅

شهری ادم اول قبول شه خوبه 🥲من حالا قبولی ایین نامه به خانواده گفتم رد شدم یعنی داداشم دیوونه شده بو ...

😂😂😂منم خواهرم باهام اومده بود آیین نامه گفت اگه قبول نشی بار اول خیلی منگلی😂حالا قبول شدم اومدم هیچ کس ازم نمیپرسید چی شد قبول شدی یا نه اما حالا دم به دقه آمار شهری،رو ازم میگیرن 😐😐😐

😂😂😂منم خواهرم باهام اومده بود آیین نامه گفت اگه قبول نشی بار اول خیلی منگلی😂حالا قبول شدم اومدم ...

خیلی بدهههههه انگار ادم دانش اموزه فقط نمره ریاضی میپرسن هیچ نمیگن افرین هنر ۲۰ گرفتی 😵‍💫😂😂😅

خیلی بدهههههه انگار ادم دانش اموزه غقط نمره ریاضی میپرسن هیچ نمیگن افرین هنر ۲۰ گرفتی 😵‍💫😂😂😅

اره بخدا منم دیگه به هیچکس نمیگم خواهرم دیروز پرسید چی شد کی باز امتحان میدی گفتم میشه انقد آمار امتحان منو نگیری خودم هر وقت قبول شدم میام میگم دیگه هیچی نگفت حالا بار سوم و هیچکس نمیدونه رد شدم فقط شوهرم میدونه همه فکر میکنن دوبار رد شدم

سلام من بار دوم. اولین بار هول شدم 

فقط چیزی که خیلی مهمه اینه که استرس نداشته باش سعی کن وقتی می شینی تو ماشین اول نشینی پشت فرمون ۴نفر که سوار می کنه تو برو پشت بشین کمی استرست بخوابه 

افسر ممکنه باهات تند برخورد کنه که ببینه تو شرایط سخت استرس می گیری؟ هول میشی؟ اگه تند برخورد کرد اصلا استرس نگیر 

موفق باشین

اره بخدا منم دیگه به هیچکس نمیگم خواهرم دیروز پرسید چی شد کی باز امتحان میدی گفتم میشه انقد آمار امت ...

من ثبت نامم کردم گفتم به کسی نگید اصلا ثبت نام کردم وگرنه هی آمار میگیرن دو ساعت بعد همه میدونستن😑 

انقدر بدم میاد اینجور اماری گیری که نگم با خواهر خوبه همسایه پدر درمیاره 

اصلا هر کی پرسید جواب نده بحثو عوض کن 

من ثبت نامم کردم گفتم به کسی نگید اصلا ثبت نام کردم وگرنه هی آمار میگیرن دو ساعت بعد همه میدونستن😑& ...

الان دارم همین کارو میکنم منم خیلی پشیمونم از اول همه جا جار زدم 

اما اخه میدونی چیه من آدم زرنگی ام تعریف از خود نباشه همه چیزو زود یاد میگیرم و قبول میشم ولی اصلا فکر نمیکردم امتحان شهر اینجوری بشه میگفتم فوقش بار اول رد میشم دوم دیگه قبولم

بار سوم قبول شدم🥲الان راننده قوی خانواده هستم😎شوخی کردم،  انشاالله قبول میشی

چجوری راننده خوبی شدی؟

من دو سه ماهه میشینم اصلا خوب نیستم

نمیدونم چیکار کنم

البته روزی نیم ساعت شاید برم بیرون😢

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀