2777
2789

سلام دوستان ، من ۸ ماهه اقدام به بارداری کردم و باردار نشدم دکترم برام عکس رنگی نوشته تازه انجامش دادم ، کسی هست بین شما که بعد عکس رنگی باردار شده باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم عکس رنگی برا کسی ک به کمی شده لوله بسته باشه یا مثلا حالت رسوب کرده باشه اگ اینجوری باشه تمیز ...

من تنبلی تخمدان هم دارم اما دارو که دکتر مینوشت مصرف میکردم فولیکول هام به ۱۸ تا ۲۰ میرسید اما باردار نشدم حالا نمیدونم مشکل از کجاست

من تنبلی تخمدان هم دارم اما دارو که دکتر مینوشت مصرف میکردم فولیکول هام به ۱۸ تا ۲۰ میرسید اما باردا ...

اشکال نداره دوستمم تنبلی تخمدان داشت مدام دکتر رفت الان پسرش یکسالشه 

من تنبلی تخمدان هم دارم اما دارو که دکتر مینوشت مصرف میکردم فولیکول هام به ۱۸ تا ۲۰ میرسید اما باردا ...

چون تنبلی داری ممکنه طول بکشه ممکن همی روزا باردار بشی چون تنبلی باعث دیر تر باردار شدن میشه تب سنتی خیلی خوبه برا تنبلی من خودم آندومتر داشتم سه سال طول کشید حالا دیروز تست زدم مثبت بود امروز آزمایش دادم بببینم چی میشه 

چون تنبلی داری ممکنه طول بکشه ممکن همی روزا باردار بشی چون تنبلی باعث دیر تر باردار شدن میشه تب سنتی ...

الهی شکر ایشالا یه نینی سالم و خوشکل به دنیا بیاری ، برای منم دعا کن

چون تنبلی داری ممکنه طول بکشه ممکن همی روزا باردار بشی چون تنبلی باعث دیر تر باردار شدن میشه تب سنتی ...

اما مطعمن باش میشی خواهر شوهر من تنبلی داشت بچه هم نمیخواد حتی قرص نمیخورد یهو اومد تا سه ماه حاملس نمیدونست

الهی شکر ایشالا یه نینی سالم و خوشکل به دنیا بیاری ، برای منم دعا کن

چشم عزیزم برات دعا میکنم ولی من همش فکر میکردم عصبی بودم همش تو خواب فکرم بچه بود دوماه قیدشو زدم بیخیال بودم اصلا برام مهم نبود دیگ میرفتم بیرون تفریح  استراس همه چی دور کردم بعد سه سال این ماه باردار شدم ک خودمم باورم نمیشه  پس ب نظرم بهش فگرنکن

چشم عزیزم برات دعا میکنم ولی من همش فکر میکردم عصبی بودم همش تو خواب فکرم بچه بود دوماه قیدشو زدم بی ...

منم الان دقیقا همینجورم در طول ۲۴ ساعت کلا دارم به بچه فکر میکنم و استرس گرفتم که نکنه گیرم نیاد