پسر منم گفتن باید بری بیهوش کنن دندوناشو درست کنن من نبردم ترسیدم بچت چند سالشه؟
نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۵ سالش یکیو همین طوری عصب کشی کرد دکتر کلی گریه کرد از اون موقع از همه دکترا میترسه، الانم میگه دکتر ...
کدوم دندوناش مگه خرابه؟ اگه کار دندونهای جلوشه نهایت دوسال دیگه دائمیش درمیاد الکی بچتو بیهوش نکن عوارض بعدش سخته مثلا موقع یاد گیری مدرسه اینا ذهنش کندتر میشه حیفه
نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی
۱۲ دندون خراب داره، بیشتر بخاطر دندون عقبیاش میخوام درست کنم، دکترا میگن عوارض نداره زیر ۲ ساعت، دکت ...
نمیدونم بخدا اگه دکتر گفته عوارض نداره....ولی اینو بدون دندون بچه وقتی عفونت داره که درد داره..دوسال دیگه دندونهای جلوش همگی عوض میشن بازم خوب تحقیق کن و بهترین دکتر بیهوشی ببرش چون کوچولوئه