2777
2789

ازمادرم ناراحتم.بینه بچه هاش فرق می‌زاره ماسه تاخواهریم بایه برادر.پدرموکه راضی کردخونه وبنامه برادرم کرد.ماهیچی نگفتیم.اماخیلی باخواهرکوچیکم جوره باهم میرن بیرون میبرش بازاربراش خریدمیکنهحتی کبابی هم میرن خواهرکوچیکمم انقدبکنه که نگومحضه اطلاع همون خواهرم که خیلی باشوهرم ور میره ازش خیلی متنفرم ازمامانمم ناراحتم خداکنه زودتر خانه پیداکنیم بریم الان تویکی ازطبقه هاخونه پدرم مستاجرم.ومجبورم اینچیزاروتحمل کنم خدایابهم صبربده بچه هامم ماشالافضولاخیلی عصبی ام امروز.بعضیاازنامادری زجرمیکشن من ازمادرخودم.کاش نامادری بود حداقل میگفتم نامادریه ولشکن.

میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته ولی روابط ت رو باهاشون محدود کن

به اون خواهر کوچیکت هم بگو حد خودتو بدون

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

منم مادر خوبی نیستم برا بچم 

دست تنها و خسته ام عصبی که ذاتا بودم الان بدتر شدم 

همش بچم کتک میزنم بمیرم الهی بعدم مثه سگ پشیمون میشم

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

خب شما هم تو خونه مادرت اینا نشستی،اجاره خونه میگیرن ازت؟  دلیل عصبی بودنت چیه ؟ بچه رو چرا میخوای بزنی به تو نچسبه بیاد به کی بچسبه؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

منم مادر خوبی نیستم برا بچم  دست تنها و خسته ام عصبی که ذاتا بودم الان بدتر شدم  همش بچم ...

وقتی دستت رفت بالا بکوب رو پات

عصبانیت رو روی بچه خالی نکن

تو قراره پناه ترین باشی براش تو تمامی مردم دنیا

فردا روزی که دنبال محبت رفت به هر نامردی اعتماد کرد میفهمی چه اشتباهی کردی

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟