2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی کنید

46 بازدید | 5 پست

من در حال حاضر دانشجوی ترم آخر هستم و الان به مدرک دیپلمم که زمان ثبت نام تحویل دانشگاه دادم نیاز دارم ؛ دانشگاه الان تحویلم میده اگه برم ؟؟ از صبح به تمام شماره هاش زنگ زدم اصلا جواب نمیدن راهمم دوره خیلی ، کسی هست بدونه ؟؟

سلاام

تا اونجایی که من میدونم دانشگاه هیچ مدرکی رو نمیده.

دیپلم که هیچ، شما حتی اگه از رشته خودتون هم فارغ‌التحصیل بشین مدرکتون رو نمیده. یا باید یه مقدار خیلیییییی زیاد به دانشگاه بدین تا مدرکتون آزاد بشه یا باید تعهد به کارتون رو انجام بدین (مثدار سالی که برای دولت باید کار کنین رو میگم)

دیپلم رو فکر نکنم بتونین بگیرین. اگه آشنایی چیزی دارین بهش بگین چون کارتون سریع تر راه میفته. در غیر این صورت یا باید فارغ التحصیل بشین یا انصراف بدین که البته فکر کنم با انصراف دادن هم به همین سادگیا دیپلم رو ندن

سلاام تا اونجایی که من میدونم دانشگاه هیچ مدرکی رو نمیده. دیپلم که هیچ، شما حتی اگه از رشته خودتون ...

وای خدای من 🥺🥺

ینی حتی نمیتونم یه کپی ازش بگیرم تو همون دانشگاه خودشو نگیرم ازشون ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدای من 🥺🥺 ینی حتی نمیتونم یه کپی ازش بگیرم تو همون دانشگاه خودشو نگیرم ازشون ؟؟

متاسفانه نه🥲

حالا بازم یه سر بری دانشگاه بد نیست

باهاشون صحبت کن و توضیح بده برای چی میخوای. حتی اگه شده از استادی چیزی که بهش نزدیکی کمک بگیر

کلا یه نفرو پیدا کن پا در میونی کنه تا اصلشو بهت بدن