2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ی من که خیلی اذیت میکنه بستگی داره بچت اروم باشه یا نه.اگه مثل مال من باشه تا ده سال نیار

۱۴ ساله ازدواج کردم و هنوز اقدام نکردیم ، یکساله من می‌خوام ولی همسرم همچنان دو دله

God help me to be strong enough not to lie to myself 
خوبع اما من میگم بچه دوسال بعد ازدواج  من ۶ماهه ازدواج کردم باردارم 😐😂😂

ان شاءالله به سلامتی بغل بگیریش ❤️ حتما خواست خدا بوده

سه سال

و دوتا پشت سرهمی شیطون دارم بله تغییر ک از خودم شبیه پاتریک شده بودم ک سردومی

و زندگیم هم بله یعنی دیگ هیچ ساعتی نمیتونی صد درصدی برای خودت مشخص کنی چون یکدفعه خدایی نکرده تب میکنند مریض میشند یا خسته ای ....اما بزرگتر ک بشند تا حدودی راحت‌تری تایم بیشتری برای خودت داری کلا با برنامه ریزی خیلی خوب میتونی ی جورایی مدیریت کنی اما سخته بله 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

حس خوبیه خوش می‌گذره من با این که مخالف بودم بچه دار بشیم ولی الان خوشحالم که پسرمونو دارم

خخدا برات حفظش کنه ❤️😍 منم فکر میکنم بچه خوبه ولی همسرم خیلی دو دله ، مطمئنم بچه دار بشیم پشیمون میشه که انققققققد مقاومت کرده

سه سال و دوتا پشت سرهمی شیطون دارم بله تغییر ک از خودم شبیه پاتریک شده بودم ک سردومی  و زن ...

خدا برات حفظشون کنه ، همسرت راضیه؟ خوشحال که بچه دارین؟

خدا برات حفظشون کنه ، همسرت راضیه؟ خوشحال که بچه دارین؟

بله اون راضی تر از من هست و صبورتر اگر نه  ک خیلی خوشحاله یه دختر و پسر داره ک دائم حرصش بدند  

اما خودم یکم زود بهم میریزم  و دروغ نگم گه گداری شیطون پدر سوخته میاد سراغم میگم چرا الان من جای فلانی نیستم و با وجود این دوتا الان نمیتونم این کار کنم یا اونجا باشم و این جا برم و.....

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

بله اون راضی تر از من هست و صبورتر اگر نه  ک خیلی خوشحاله یه دختر و پسر داره ک دائم حرصش بدند & ...

خوبه که همسرت صبوره، ما فکر کنم برعکس باشیم والا فعلا که قسمت نشده ولی از من بشنو، خوبه که وقتت برای عزیزای دلت صرف میشه