2777
2789

امان از این خانواده های بیفکر که زندگی بچشونو زهر میکنن  کاش یه کم وجدان داشتن انقدر تن و بدن عروس رو نمیلرزوندن 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینکارو کرده ؟ نمیخواستم چیزی بگم ولی از وحشی هم گذرونده این 

دیروز داداشم اومدیه سر خداحافظی میخواست بره سربازی صبح اومدگفتم پاشو برو تواتاق اگه خوابت میادگفت کی میخوادبیادگفتم داداشم گفت حق نداری دعوتش کنی نهاربمونه گفتم قرارنیست بمونه ازهمین شروع شد داداشم اومد ورفت دوستم همونجازنگ زدازصدام فهمید چیزی شده گفت پاشو بیاخونه مامانت گفتم میگم بیاره منو تایکم حال وهوام عوض بشه گفتم بهش گفت چندروز پیش اونجا بودی

دیروز داداشم اومدیه سر خداحافظی میخواست بره سربازی صبح اومدگفتم پاشو برو تواتاق اگه خوابت میادگفت کی ...

خب بعدش چی عزیزم؟ فقط همین یا ادامه داره؟ ولی اینجوری که نمیشه  باید یه فکری کنی نمیتونی تنهایی بری مشاوره خودت؟ یا وقتی شوهرت نیست زنگ بزن اورژانس اجتماعی از اونا بپرس چیکار باید کنی 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

عزیزم سعی کن حرفی از خانواده اش نزنی وقتی روشون حساس هست . 

من چیزی نگفتم خودش شروع کرد بخاطر یه مدت طولانی بیکاربود موقعیت نبودکسی دعوت کنیم اما به خداخودم چندباربه خانوادش گفتم یه شب بیاین خونمون خودش گفت فعلا نمیشه تاالانکه رفته سرکارهنوز مشغول قسط وقرض دادنیم میگه تو ادم نیستی همه خوبن توبدی خواهرام رو ندارن بیان اینجاچپن توادم نیستی

خب بعدش چی عزیزم؟ فقط همین یا ادامه داره؟ ولی اینجوری که نمیشه  باید یه فکری کنی نمیتونی تنهایی ...

بعدش هیچی گفت چیه وعده داری باکسی که همش میخوای بری اونجا گفتم من ماهی یه بارمیبری مگه اینکه خودت کارداشته باشی گفت قرار داری گفتم شروع نکن حالم بده که شروع کرد به زدن گفت اینارو میزنم وبخور وبدون بخاطر خانوادت دوستات واونکه قرارداری میخوری برو بهشون بگو