2777
2789
خدا بهت نعمت داده.خوشحال باش

نمیزارن که آرامش داشته باشم. نمیزارن لذت ببرم از نعمت خدا. از چشم حسودشون کیست 4سانت و نیمی برای اولین بار دراوردم تو تخمدان چپم. که مرتب درد دارم و باید احتیاط کنم. 

امشب تولد دخترم رو گرفتم. و باز هم از حسادتشون باعث شدن حالمو خراب کنن که الان نتونم بخوابم. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
نمیزارن که آرامش داشته باشم. نمیزارن لذت ببرم از نعمت خدا. از چشم حسودشون کیست 4سانت و نیمی برای اول ...

به حرف بقیه توجه نکن .از نعمته خدا از قلبه کوجولویی ک داره تو شکمت میتپه لذت ببر به این فکر کن ک تمام حس و حال النت رو بچه توی شکمت تاثیر میذاره

روحتو که بشناسی قلبت نمیشکنه /تورومیشناسم ارزشت بیشتره🤌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله بسلامتی بغلش کنی

مرسی خدا نکنه من به یکی بگم چرا من علائم ندارم همون شب باید حالم بد شه چند ساعت پیش تو تایپکا گفتم من چرا ویار ندارم و الان حالم بده

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
مرسی خدا نکنه من به یکی بگم چرا من علائم ندارم همون شب باید حالم بد شه چند ساعت پیش تو تایپکا گفتم م ...

عیب ندارا به این فکر کن چند ماه دیگه قراره بغلس کنی و ردی ماهشو ببینی

به حرف بقیه توجه نکن .از نعمته خدا از قلبه کوجولویی ک داره تو شکمت میتپه لذت ببر به این فکر کن ک تما ...

ممنونم عزیز مهربونم 🥺❤

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
عیب ندارا به این فکر کن چند ماه دیگه قراره بغلس کنی و ردی ماهشو ببینی

خیلی میترسم از بچه داری میترسم از پسش برنیام 

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
شربت دیفن هیدرامین قبله قورت دادن ۵ ثانیه غرغره کن توی گلوت بعد قورت بده.روزی ۳ بار

چشم مرسی

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

خیلی میترسم از بچه داری میترسم از پسش برنیام 

قطعا لایق مادر شدن هستی.من داروسازم خیلی مطالعه رلجب این چیزا داشتم.سعی کن گوشی و امواج اینترنت رو از خودت دور کنی خیلی خیلی ضرر داره.بجاش کتاب بخون از موزیکای ملایم استفاده کن و به قلب کوچیکی ک داره توی شکمت میتپه حس خوبی داشته باش.تو لایق این نعمت خدا هستی

قطعا لایق مادر شدن هستی.من داروسازم خیلی مطالعه رلجب این چیزا داشتم.سعی کن گوشی و امواج اینترنت رو ا ...

سرکار هم که میرم وای فای داره اصلا دلم نمیخواد برم ولی صاحبکارم اصرار داره هر وقت حالت خوب نبود نیا ولی از اینجا نرو هرچی بهش میگم میخوام استراحت کنم گوش نمیده میگم کسی دیگه رو پیدا کن راستی گفتین داروسازین راجب گیاه انغوزه چیزی میدونین ؟چون تو دارو سازی زیاد استفاده میشه

سرکار هم که میرم وای فای داره اصلا دلم نمیخواد برم ولی صاحبکارم اصرار داره هر وقت حالت خوب نبود نیا ...

بله برای سرفه و برونشیته

سرکار هم که میرم وای فای داره اصلا دلم نمیخواد برم ولی صاحبکارم اصرار داره هر وقت حالت خوب نبود نیا ...

کلا اشعه خطرداره سعی کنید از کاکتوسه گل دار کنار جایی ک وایفا دارید استفاده کنید هم قشنگه هم قسنتی از امواج رو میگیرع

بله برای سرفه و برونشیته

خب سوالم اینه همسرمن تو این شش ماهی که اقدام بودیم دائم با این گیاه سرکار داشته چه خوردن و چه بوییدن دائم هم در معرض این گیاه بدنش پر جوش میشد به نظرت اون گیاه تو جنسیت جنین تاثیر میزاره یا نه؟

خب سوالم اینه همسرمن تو این شش ماهی که اقدام بودیم دائم با این گیاه سرکار داشته چه خوردن و چه بوییدن ...

نه واقعا تاثیری نداره  شاید ۵ درصد و در نهایت همه چیز ب خواست خدا بستگی دارا