2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ آخ چقدر درکت میکنم

فقط یاد اون مرجع تقلید بزرگوار میفتم(البته بلاتشبیه) اسمشم یادم نیست

که یه زن سلیطه بد دهن داشته که صداش همیشه تو حیاط بوده 

یه روز شاگرداش میگن آقا شما با این عظمت روحی که دارین این چه زنیه طلاقش بدین مرجع بزرگوار میدونی چی میگه؟ 

میگه هییییس همین زن باعث پیشرفت من شده با تحمل همچین زنی خدا همچین درجاتی بهشون داده

تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏

و اینکه مطمینی اعتقاد نداشته فریبت داده.الان زباد هستن‌ادمای خیلی مومن و‌مذهبی که اعتقاداتشونو‌از دست دادن.!!!

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

ربطی نداره  احتمالا ملاک های دیگه هم داشتن تو انتخاب  اما این ملاک هم براشون خیلی مهمه

در کل یه چیز کلی:

بدون عاشق شدن ازدواج نکنید نکنید نکنید (حالا باید سه ساعت هم روضه بخونم که عشق واقعی چی هست حالا و چجوری از شیفتگی تشخیصش بدیم)

کسی که بخاطر ایمان کسی باهاش ازدواج میکنه دلیل نمیشه عاشقش باشه

مثل کسیه که با یه پولدار بخاطر پولش و با یه زیبا بخاطر زیباییش ازدواج کرده

ایمان رو با مسائل مادی قاطی نمیکنمااا فقط میگم ازدواجی که مبنای اصلیش عشق دو طرفه نباشه محکوم به شکسته

حالا انقدر این عشق دو طرفه ی قوی و انس و تفاهم بالا کمیاب هست (بخاطر آگاهی نداشتن افراد ) اصلا کسی اینجا حرف منو قبول نمیکنه الان یه سریا میان میگن ما دیدیم عاشقا هم از هم جدا شدن وووو ..

در کل یه چیز کلی: بدون عاشق شدن ازدواج نکنید نکنید نکنید (حالا باید سه ساعت هم روضه بخونم که عشق ...

کلا ازدواج نکردن بهتره.علت اصلی طلاق ازدواجه!

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

در کل یه چیز کلی: بدون عاشق شدن ازدواج نکنید نکنید نکنید (حالا باید سه ساعت هم روضه بخونم که عشق ...

بعضی از افراد مذهبی انقدر یه پارتنر مومن دوست دارن که به توهم فکر میکنن عاشق تمام ابعاد شخصیتی اون شدن

نه فقط ایمان بلکه توی زمینه های دیگم صدق میکنه 

خب به نظر من نمازی که به اسرار شما باشه فایده نداره به قول مولانا ای که مسجد میروی بحر سجود سر بجنبد دل نجنبد چه سود 

مادر من کلی حرس خورد که همه بچهاش نماز خون باشن ولی نشداونم دیگه اسرار نکرد من خودم یه مدت تو نمازم کاهلی میکردم اما الان خودم به خواست و علاقه خودم میخونم 

ولی خب اینم که اون عاقا نقش بازی کرده واقعا قابل تامله باید بشینید صحبت کنید باهاش ودلیلش رو بپرسید هم دلیل نقش بازی کردن هم دلیل اینکه تمایل نداره نماز بخونه نکه به اسرار بخواید نماز بخونه شاید اصن فلسه نماز رو نمیدونه شاید تنبلیش میشه شایدم کلا اعتقادی نداره اینا فرق داره باهم  دلیل رو بدونید بهتر میتونید مسئله رو حل کنید

عزیزم شما طرفت رو به خاطر چی انتخاب کردی؟ من وقتی حق انتخاب داشتم نمیتونستم برخلاف باورها و  ...

منم نمیگم بر خلاف عقاید و باور هاتون انتخاب کنید

من اگه شریک عاطفیمو انتخاب کنم، اول از همه اینو بگم که کلا من هم به سمت کسایی که ایمان دارند جذب میشم پس یعنی عاشق این افراد میشم این از این

ولی در کنار این ایمانش که برام مهمه، خب انسی که باهاش میگیرم هم خیلی برام مهمه! ابعاد شخصیتی دیگش هم خیلی برام مهمه! هیچوقت چشمم رو نمیبندم بگم این مذهبیه پس همین مناسب منه

به قول دوستم ادم ممکنه از لحاظ عاطفی حتی عاشف پیامبر خدا هم نشه

بارها برام اتفاق افتاده که بخاطر ظاهرم که مشخصه اعتقادات مذهبیم از معمولی بیشتره...خواستگارایی داشتم که ملاکشون فقط خانمی و حجاب بوده اما اومده که خودشو جای یه آدم مذهبی جا بزنه! هر چی جلوتر رفتیم اینو بیشتر فهمیدم طرف میگه من به زنداداش و...موقع سلام و احوالپرسی دست میدم خب پس محرم و نامحرم فقط برای منه؟! خدایی این چه‌جور مذهبی بودنه؟ عزیزم حدیث داریم قبل از ازدواج چشماتونو باز کنید و بعد از ازدواج ببندید! میدونم چه حسی رو تجربه میکنی اما اگر در کل آدم خوبیه و زندگی بدی ندارید بهش فکرنکن

من الان در آستانه۳۰سالگی دارم به این نتیجه میرسم بی‌خودی که اعتقادات و...گیر دادم! یه آدم معمولی و بدون نماز و معتقد به حلال و حروم و محرم و نامحرم و شیرپاک خورده بهتر از...بگذریم عمرم گذشت!

بنظرم این دقیقا نقطه امتحان شماست امیدوارم از این امتحان سربلند بیرون بیای

فدای قلب مهربونت عزیزدلم

استاد معنوی من استاد پناهیان هستم پای سخنرانی های

ایشون به این باور رسیدم که وقتی خداوند خودش میگه

ما انسان رو در رنج آفریدیم ، بی شک و تردید رنج من

هم همین بوده ، گذرِ سختی یه دوستم ، ولی مطمئنم

اگر دستان خدا رو محکم بگیرم از این گذر هم به سلامت

عبور میکنم

برو کلاسا و کانال استاد پوراحمد خمینی همش تو ایتا هست هزینشم سی هزار گاها رایگانه عالی در این بابت

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.