2777
2789
عنوان

دلم واس خانوادم خیلی میسوزه

585 بازدید | 21 پست

مادرم خیاط.

پدرم تاکسی

ی برادر مریض دارم ک پول دارو و خوردو خوراکش خیلیییییه چون همه چیش خارجیه و اصلا نمیتونه از خوراکی های ما بخوره همه چیش رژیمیه.

ی برادر ۱۲,ساله هم دارم

خودم دو ساله ازدواج کردم.

بابامو حیلی دوس دارم ولی وقتی به کم کاریاش و بفکر نبودنش فکر میکنم دلم میشکنه.هم دلم براش میسوزه ک بخاطر مشکل برادرم پدرو مادرم پیر شدن هم ازش دلخورم ک تو زندگی هیچ کمکی نتونسته بکنه

مامان لطفلکم با ۴۷سال سن بخدا انگار ۶۰سالشه.

خود بابام ۵۳سالشع انگار ک ۷۰سالشه.کلا یکی دوتا دندون مونده براش . هزینها اینقد بالاس حتی نمیتونه دندون بزاره.

همش فک میکنم ک بابام چطوری با دو سه تا دندون غذا میخوره قلبم اتیش میگیره

مامانم ب تنهایی بذام جهزیه اماده کرد با خون دل خوردن و گذشتن از خودشو زندگیش واس جهزیه گرفت.

نزاشت پیش هم دوره ای هام چیزی کم داشته باشم در حالی ک خودش تو زندگی اینقدررررر جا هست ک خرج کنه ولی فقط ب فکر جهزیه من بودم.کلی مریضی گرفته از فکروخیال.بخدا وقتی میرم خونشون و حجم قرصایی ک میخوره رو میبینم غصه دلمو میگیره

داداش بزرگم ک ۲۵سالشه ی مریضی داره ک همیشه غذای جدا مامانم درس میکنه و یکم کنترل اعصابش صعیفه.فکروخیال اینده اون منو و خانوادمو داغون کرده.

از ی طرف داداش کوچیکم ک همش خودشو با دوستاش مقایسه میکنه ک فلان دوستم مامان باباش براش فلان وسیلرو خریدن،فلان کلاس ثبتنام کردن و منم میخوام،شرمندگی پدرومادرم و حسرت اون بچرو میبینم دلم مبخاد بمیرم.

ی ادم چقدر باید تو زندگی فکروخیال داشته باشه.

واقعا حالم از عدالت خدا بهم میخوره

چرا باید خانوادم اینقد بیچاره باشن

چرا مثل بقیه ی روز خوب بدون مشکل نداریم

مگ خانواده من چ گناهی کردن ک خدا اینقد مشکل بهشون داده

کل روز و شب منم شده فکروخیال خانوادم.

الهی بمیرم برای تک تکشون

ببخسید طولانی بود دلم گرفته خاسم اینجا بنویسم یکم تخلیه شم

دعا کنید برامون❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا همینجوریم مادرم مریضه اوضاعش خیلی بده  توی یکسال کلا زمین گیر شد  سنشم زیاد نیس ی داداش کوچیک دارم  ۱۰ساله اون هم غذا میپزه براشون هم داروهای مامانمـو باید بهش بده هم میره مدرسه   خودمم  ک باردارم از غصه شبو روزم همش گریس دارم دق میکنم  همش وزنم داره کم میشه

لطفا برای سلامتی  تو دلیم یه صلوات میفرستی🥺❤

فقط شما نیستید که مشکل داری عزیزم

هرکسی یه مشکلی داره

منم بخوابم بگم میتونم چند صفحه برات بنویسم

غصه نخور، اگر میتونی تلاش کن اوضاع رو براشون عوض کنی

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

عزیزم منم شنیدم خیلی ناراحت شدم،منم مشکلات خودمو دارم ولی دیدم اگه بخوام فقط ناراحت باشم چیزی حل نمیشه.. تصمیم گرفتم درطمو بخونم بلکم اوضاعو بهتر کنم

شمام ببین میتونی سرکار بری،درس بخونی یا.... ک اوضاعو در حد توانت بهتر کنی؟

انشالله ک همه چی باب میلت بشه خانوم گل🌱🌸