2777
2789

میترسم به دکترم بگم بگه باید بستری شی . 

هر روزم دارم بدتر میشم . امشب یه فکر وسواسی دیگه اومده سراغم . خسته شدم دیگه . 

چند وقت پیش یه پسره منو ترسوند بهم شوک وارد کرد از اون به بعد این طوری شدم . امشب احساس میکنم از همه پسرا میترسم . به هیچ کس نمیتونم بگم . ازدواجم کزدم . ولی فعلا از شوهرم دورم . استرس و پانیک نمیذاره بخوابم . 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش بستری نمیخاد دارو مصرف میکنی؟ قرص صد استرس 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

بگو

اونايى كه وسواس و تجربه ذارن شايد بتونن كمكت كنن

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰

ببین منی ک ب شخصه دیدم دارم میگم اون چیزای ک‌تو ذهنته تمامن چیزای مزخرفن ک دارن تورو سرکوب میکنن تو کم نیار اصن با افکارت صحبت کن تا اینا میاد ب ذهنت بگو برین گمشین من ب شما گوش نمیدم