2777
2789
عنوان

جدایی عشق

221 بازدید | 9 پست

تجربتونو از جدایی اجباری از عشقتون بگید..چجوری فرلموشش کردین‌‌‌...دلیل حدایی تاپیک قبلیمه بخونید لطفا

روحتو که بشناسی قلبت نمیشکنه /تورومیشناسم ارزشت بیشتره🤌🏻

بعد از زمان ۶ ماهه کلا فراموشه

کارایی که یادت میندازه رو انجامم نده

برا من محیط کلاس زبان بود و باعث شد ۳ سال از زبان فاصله بگیرم

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من فعلا مامانم راضی نیس😣 همش امیددارم یه اتفاق خوب بیوفته راضی بشه اگه هم نشه فک میکنم صلاح نبوده به هم برسیم

🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤

دلیل جداییت باعث میشه زود فراموشش کنی اگه جمله‌ای که بهت گفته رو زشت بدونی میگی درحقت نامردی کرده و ادم زندگیت نبوده و باید دل به کسی ببندی و بگی عشق که واقعا دوطرفه باشه و موانع رو بخاطرت کنار بزنه نه اون جمله کذایی

بعد از زمان ۶ ماهه کلا فراموشه کارایی که یادت میندازه رو انجامم نده برا من محیط کلاس زبان بود و با ...

البته برا من عشق نبودفقط یه درخواست ازدواج از طرف اون بود

دلیل جداییت باعث میشه زود فراموشش کنی اگه جمله‌ای که بهت گفته رو زشت بدونی میگی درحقت نامردی کرده و ...

جز خوبی هیچی نداشته.فرشتع زندگیم بود ک خدا فرستاد..‌باباش نمیزارع ازدواج کنبم

روحتو که بشناسی قلبت نمیشکنه /تورومیشناسم ارزشت بیشتره🤌🏻

جز خوبی هیچی نداشته.فرشتع زندگیم بود ک خدا فرستاد..‌باباش نمیزارع ازدواج کنبم

اگه فرشته زندگیت و هدیه خدا بود الان کنارش بودی و اونم قدرتو میدونست نه اینکه شخصیت و استقلال و انتخاب خودشو زیر سوال ببره

این جمله اگه ازطرف تو بود قابل قبولتر بود تا از طرف مررد

دلیلم دارم برا حرفم

اتفاق سختیه برای هر کسی

و خوب شدنش با زمان اتفاق میافته

درد راحتی نیست

منتها تنها کسی که میتونه بهت کمک‌ کنه خودت هستی

اینکه بدونی هیچ چیز در دنیا تا ابد باقی نمیمونه اما همیشه نور هست زیبایی هست پس پنجره رو برای خودت باز کن ‌‌بذار نور وارد بشه

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست