2777
2789

اصلا شبا خواب ندارم،دیگه پهلو برام نمونده تا دنده هام درد دارم،تازه نزدیک صبح میشه خوابم میگیره،بیشتر پهلوی چپ میخوابم،خواستم بدونم طبیعیه؟!!الان تازه که اول راهم یعنی هفته ی بارداریم بره بالا بدتر میشه؟سر بچه ی اولم اصلا اینطور نبود فقط دیگه اخرای بارداری برام سخت بود خوابیدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قربون هفته ۱۷بارداریم برم کجایی که یادت بخیر

الان که دیگه جونی برام نمونده از درد😭😭داشتم تازه پاهامو با باند میبستم

سندروم پای بی قرارم دارم 

کمردرد ولگن درد و تکرر ادرار

قبلا پهلو به پهلو شدن لازم نبود پاشم الان اکه نشینم پهلو عوض کنم سنگینی بچه کمرمو میبره😢

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

وای نگو من الان چارپنج هفتس نزدیکای صب دیگ دردام شروع میشه دنده ها پهلوها ران همجام درد میگیره هی خواب و بیدار خیلی بده😣 وزن بالا میره اینطور میشه زیاد با هفته ادم مرتبط نی

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

منم ۱۶بارداری ام من شکمم درد می‌کنه 

دکتر نرفتی؟ حتما بهش بگو نباید اینطور باشه. البته محل درد و شکلش هم مهمه گاهی طبیعیه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

قربون هفته ۱۷بارداریم برم کجایی که یادت بخیر الان که دیگه جونی برام نمونده از درد😭😭داشتم تازه پاه ...

عزیزم،انشاالله روزای اخرم به خوشی تموم میکنی نی نیت مییاد بغلت،منم از پادرد دارم میمیرم  

وای نگو من الان چارپنج هفتس نزدیکای صب دیگ دردام شروع میشه دنده ها پهلوها ران همجام درد میگیره هی خو ...

اره اوایل سه کیلو لاغر کردم،این هفته دو کیلو و نیم زیاد کردم

عزیزم،انشاالله روزای اخرم به خوشی تموم میکنی نی نیت مییاد بغلت،منم از پادرد دارم میمیرم     ...

خواهر دارم از درد بیهوش میشم 

شوهرمو نگاه میکنم تخت خوابیده چندوقت دیگه هم ی نی نی میدن بغلش میگن بفرما بچته حرصم بیشتر میشه 

😢😢

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ