2777
2789
اره عزیزم 

وای چیکار کنم حالا.میگن از ۳ نباید بیشتر بشه.الان نزدیک ۷ شده.یعنی رو هوش بچه اثر گذاشته تو این یک ماه؟

خداجون هر روز شکر کنم برای لطف و نعمتت کمه🤍🥰🤰🏻👶🏻
منم کم کار بودم ماه آخر یه ده روز رو بخاطر قلبم نخوردم دکتر قلب گفت نخور،اتفاقی نیوفتاد برا بچه م ام ...

ممنونم عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۰روز مونده بود به زایمان خالم برد ازمایششوپیش یه دکتر دیگ گف تیروئیدت خیلی بالاپایینه بچه هوشش ضعیف میشه.اونم اون ۱۰روز کارش شد گریه.الان بچش ۲سالشع خیلیم باهوشه.هرچی خدابخواد همون میشه

وای چیکار کنم حالا.میگن از ۳ نباید بیشتر بشه.الان نزدیک ۷ شده.یعنی رو هوش بچه اثر گذاشته تو این یک م ...

نگران نباش کاری از دستت بر نمیاد 

ماه های اول خیلی مهمه0 چون جنین ۶نوز غذا ی تیروئید تشکیل نشده 

ام شاالله تاثیری روی هوشش نداشته باشه

واسه منم هی پایین بالا میشد هر ماه ۳.۵ بود دکتر دوز داروهام رو زیاد میکرد الان دخترم از نظر هوش مشکلی نداره 

۱۰روز مونده بود به زایمان خالم برد ازمایششوپیش یه دکتر دیگ گف تیروئیدت خیلی بالاپایینه بچه هوشش ضعیف ...

ممنون از دلگرمیت عزیزم

آخه نباید از ۳ بالاتر میرفت.الان نزدیک ۷ شده😭نکنه رو‌ هوش بچم اثر بذاره

نه عزیزم این استرسی که داری بیشتر برات خطر ناکه 

منم همین حدودا بود عدد تیروئدم 

الان یه دختر ۴ ساله باهوش دارم 

فقط زیر نظر پزشکت باش و داروهاتو طبق نظر دکترت بخور

نگران نباش کاری از دستت بر نمیاد  ماه های اول خیلی مهمه0 چون جنین ۶نوز غذا ی تیروئید تشکیل نشد ...

انشالله که مشکلی پیش نمیاد.دختر شما چند سالشع؟

نه عزیزم این استرسی که داری بیشتر برات خطر ناکه  منم همین حدودا بود عدد تیروئدم  الان یه ...

مرسی از دلگرمیت خانم گل

من ۳۴ هفته هستم.منم خیلی نگرانم بخاطر همین موضوع.آی کیوی بچم پایین نیاد؟

ببین میگن سه ماه اول بارداری که غده تیرویید جنین تشکیل نشده و جنین از تیرویید مادر استفاده می‌کنه خیلی مهمه که تیرویید مادر نرمال باشه، از ماه چهارم غده تیرویید جنین تشکیل میشه و دیگه از مادر استفاده نمیکنه ، ولی باز هم پیگیر و زیر نظر زنان و غدد باش ، چون عدد تیروییدت هم بالاس ،انشالله تاثیر نمیزاره ولی باز هم سرسری نگیر

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
ببین میگن سه ماه اول بارداری که غده تیرویید جنین تشکیل نشده و جنین از تیرویید مادر استفاده می‌کنه خی ...

ممنونم عزیزم بله رفتم دکتر دوز دارو رو برد بالا.گفت الان تاثیر کمتری داره رو هوش بچه 

ایشالا که چیزی نباشه