2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من صفرا و معده همزمان داشتم دردش برام یک هفته اول بود اونم جای عملهایم درد داشت داخلی 

حالا کیسه صفرا تنها رو نمیدونم

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
من زن عموم عمل کرد....ولی ب شدت مراقب بود اصلااااا کاری انجام نمیداد...فقط استراحت مطلق...الانم خدار ...

یعنی باید استراحت مطلق داشتع باشع

خواستن شجاعت میخواد داشتن لیاقت👌❤

لاپاراسکوپی عمل کن اذیتی نداره خیلی درد هم یکم داشت قابل تحمله و فقط چیزای باد دار نخور بعدشم یک ماهی رژیم داره من 3 سال پیش عمل کردم تازه بچمم 3 ساله بود فقطم دو روز مامانم اومد بعد تنها بودم با بچه هام 

لیزر بود یاچی

لاپاراسکوپی

کیسه صفرا مگه لیزر داره اون سنگ کلیه ست لیزر میکنن فک کنم سنگ صفرا کلا صفرا رو خارج میکنن

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
لاپاراسکوپی عمل کن اذیتی نداره خیلی درد هم یکم داشت قابل تحمله و فقط چیزای باد دار نخور بعدشم یک ماه ...

نمدونم لیزری هس چی هس سردر نمیارم مامانم میخاد عمل کنه من مواظبش میشم فقد مخام بدونم عمل چجوریع راحتع سختع

لاپاراسکوپی کیسه صفرا مگه لیزر داره اون سنگ کلیه ست لیزر میکنن فک کنم سنگ صفرا کلا صفرا رو خارج میک ...

اهان پس لاپارایکوپی چیه😑