2777
2789
عنوان

به نظرتون چکار کنم ؟

59 بازدید | 5 پست

من تازه قراره ازدواج کنم و مادرم پیره و خواهر برادرامم ازدواج کردن 

بابامم چند ساله که به مادرم خیانت میکنه و همش پیش زن صیغه ایش هست و کلا ماهارو گذاشته کنار بخاطر زن صیغه ایش که همسن بچه اش هست

خلاصه من چونکه مامانم خیلی برام زحمت کشیده و نمیتونم همینطوری بزارمش و برم خونه شوهرم خانه دارم هست و مسنه و جوری نیست بتونه کار کنه. دلم نمیام همینجوری بذارمش و بهش کمک نکنم. 

تصمیم گرفتم که از درامدم ماهیانه یه درصدی رو به کارت مامانم واریز کنم. اما نمیدونم باید در این مورد به شوهرم بگم و مشورت کنم باهاش یا نه. چونکه ما با هم همکاریم و قراره با هم کار کنیم درامدم رو دقیق میدونه چقدره. 

از اونطرفم نمیخوام جوری باشه بگه باید کل پولت برا خونه و خودمون خرج کنی و وظیفه داداشات هست و .. چرا اونا کمک نمیکنن و مگه مامان تو هست فقط و خلاصه دعوا و جدایی پیش نیاد

الان نمیدونم باید چکار کنم. 

باید کلا قید ازدواج رو بزنم یا به شوهرم بگم ؟ باید چکار کنم که بعد تو زندگیم به مشکل نخورم ؟

قصدم اینه از درامد خودم کاری به شوهرم ندارما از درامد خودم یه درصدی رو واریز کنم برا مامانم که از نظر مالی نگرانی نداشته باشه

لزومی نداره به همسرت بگی کمک خرج مادرت هستی 

اگه هم فهمید بگو وظیفمه مادرمو حمایت کنم

بنظرم حرمت همسرتو داشته باش اما اجازه نده درباره خواهروبرادری تون و خانوادت مداخله کنه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

اولا که شما هم فرزند مادرتی و وظیفه شما هم هست. بعدم درامد شما جداس . اگه میخوای بگی به همسرت طوری بگو که فک نکنه ایشون محق هست تصمیم بگیرن برای شما و استفاده شخصی از درامدت

من همین یه دونه ام!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا ازهمین اول عنوان کن‌ و تاکیدکن ب گوش کسی نرسه یه راز دونفرباشه بینتون چون اگ جایی درز کنه نمیتونید جلوی دخالت خانواده همسر ودهان یاوه گویان گرفت 

البته همه اینا ب ذات پشهصیت طرف مقابلتون بستگی داره💛

Empty sky

عزیزم اختیار درآمدت با خودته ، به کسی ربطی ندارد که چه جور میخوای خرج کنی ، از الان به نامزدت رو نده که اجازه دخالت به خودش بده ، سفت و محکم برخورد کن که بفهمه توی این قضایا دخالت نکنه

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

به نظر خودت باید به مادری که بزرگت کرده و این همه سال تنهایی و سختی از سمت پدرت کشیده بیشتر کمک کنی یا مردی که هنوز یک روز هم باهاش زندگی نکردی؟ درآمد زن صد در صد برای خودشه و اگه تو خونه خرج میکنه لطفه... درست مثل وقتی که مرد اگه ظرف هارو بشوره میگن لطف کرده. ضمن اینکه ان شاءالله همسرت فهیم هستن و مطمینا متوجه نیتت میشن پس بهشون بگو ولی اجازه نگیر. فقط بگو اینم یکی از شرایط منه‌