2777
2789

من خواستگارامو تا الان رد کردم بخاطر بیماریم

ولی مادرم میگه دیگه رد نکن

دوستمم دوقطبیه و ازدواج کرده....شوهرشم میدونه

من نمی دونم ایا می تونم همسر یا مادر خوبی بشم یا نه

تمام غمای عالم روی سرم خراب شده

نه تونستم درس بخونم نه کار کردم 

اینم واسه ازدواجم

نمی دونم چرا خدا منو اینطور افریده😔😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم اینطور ادما باید با مثل خودشون ازدواج کننقایم هم نکن به خواستگار حقیقت رو بگو

مث خودشون؟

یاابلفضل

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

نه یه مادر بود بیماریه دو قطبی داشت بچشون ۴۴ ساعت تو تاب گذاشته بود تاب میداد بعد همسایه ها بعد ۴۴ ساعت پلیس خبر کردن دیدن بچه مرده

گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم چه بگویم غم از دل برود چون تو بیایی

هزارتا مرد دو قطبی میان ازدواج میکنن حتی پیش خودشونم اعتراف نمیکنن دو قطبی هستن همه تقصیرارو‌جوری میندازن گردن طرف مقابل ادم میمونه . شما حداقل پذیرفتی و داری درمان میشی خیلی اوضاعت از اونا بهتر

اینو نگو عزیزم خیلیا بیماری ندارن ولی شرایطشون از شما بدتره

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃