2777
2789
عنوان

لک بینی قهوه ای ۸ هفتگی،

126 بازدید | 8 پست

سلام خانوما امروز ۸ هفتم تموم شد ک ساعت ۴ صبح رفتم دستشویی دیدم خون آبه قهوه ای تیره اومد،تمام روز قبلش تخمدان راستم درد میکرد وقتی استراحت میکردم خوب بود اما دم دمای صبح تخمدانم به شدت درد گرفت و رفتم سرویس یهو با اون صحنه مواجه شدم،بعد اون دردم کلا از بین رفت،

از صبح تا الان لک قهوه ای همچنان هست،

تا حالا سنو نرفتم،قرار بود آخر ۹ هفتگی برم،اما دکترم گفت اگه لک دیدی زودتر برو سونو واژینال،

بنظرتون سقط شده؟

اینم بگم دوبار سقط در ۶ هفتگی داشتم که پوچ بود،اون موقع لک میومد و به مرور شدید میشد و سقط،

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.

عزیزم ایشالا که چیزی نیست. من بارداری اولم به جای ماه اول پریود ۷ روز لک قهوه ای داشتم. فکر میکردم پریودم نمیفهمیدم باردارم. نرفتم سونو. تا اینکه هفته ۱۰ شک کردم و بی بی چک زدم. مثبت بود. رفتم دکتر. دیگهگفت هفته ۱۲ مستقیم برو سونوی ان تی. اما دقیقا یک روز به سونو افتادم روی لک و خونریزی و نهایت سقط...خودم حدس میزنم بارداریم پوچ بود. لک قهوه ای یکی از نشونه هاش هست. امیدوارم برای شما اینجور نباشه

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ایشالا که چیزی نیست. من بارداری اولم به جای ماه اول پریود ۷ روز لک قهوه ای داشتم. فکر میکردم پ ...

منم همین حدس میزنم اخه هم شوهرم تیروئید بالا بود هم خودم،میگم حتما نطفه ضعیف بوده،آخه سه بار باردار شدم هر سه اینجوری،ایندفعه زیر نظر متخصص میرم،

باز خداروشکر یک دختر ۷ ساله دارم وگرنه افسردگی میگرفتم

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
خدا نکنه عزیزم استرس نداشته باش انشالله نی نی ت سالمه کاش با دکتر ت این موضوع رو در میون بزاری

انشاالله، هفته پیش به دکتر گفتم گفت لک دیدی برو سونو واژینال،فردا صبح میرم ببینم اصلا چه خبره 

انشالله که خیره اصلا استرس نداشته باش ب خدا توکل کن  

اره منم توکلم به خودشه،اگه سالمه برام حفظش کنه،راضیم به رضای خودش،مرسی عزیزم

منم همین حدس میزنم اخه هم شوهرم تیروئید بالا بود هم خودم،میگم حتما نطفه ضعیف بوده،آخه سه بار باردار ...

خدا دخترت رو برات نگه داره عزیزم. اره حتما برای بارداری برو زیر نظر متخصص مخصوصا شما که تیروئیدتون بالاست.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊