2777
2789
عنوان

زردی طولانی نوزاد

4952 بازدید | 16 پست

بچه ی من ۴ روزگی بستری شد برای زردی رسید زیر ۱۰ مرخص کردن بعد از اون کارمون شدهداز لین متخصص به اون متخصص اطفال رفتن و چند روزم بچم تو خونه زیر دستگاه بوده 

ترنجبین و کاسنی و انار هم خودم همش میخورم 

ازمایش خون و ادرار هم دادم گفتن مریضی ای نداره زردی از شیر مادره ۳ روز شیرمو قطع کردم ولی بچم هنوز زرده 

کسی تجربه ی زردی طولانی داره؟چه جوری بچش خوب شد ؟بچه ی من الان دیگه ۲۵ روزشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر زادمم زرديش خيلي طول كشيد بخاطر شير خواهرم بود كم كم خوب شد

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

عزیزدلم چهرش زرده یا عدد ازمایششم همچنان بالاست؟

زردیه چهره تا ۲ماهگی طول میکشه ها

چشم اخرین جاییه که سفیدمیشه

زردی صورتم دیرازبین میره حدودا ۵۰روزگی اینا

نگران نباش

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم همه این کارارو کردم ولی فایده نداشت...

دخترم تا سه ماه کامل زردی داشت وارد چهار که شد خودش خوب شد ...

اینقدر شیرخشک و ترنجبین و قطره شیرخشک و شیر خشک دادم هیچی به هیچی ... فقط باعث شد دخترم مغزش سرد بشه خیلی میخوابه اگه ولش کنم قشنگ ۱۸ ساعت خوابه 

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
عزیزدلم چهرش زرده یا عدد ازمایششم همچنان بالاست؟ زردیه چهره تا ۲ماهگی طول میکشه ها چشم اخرین جاییه ...

با دستگاه که اندازه میگیرن گاهی بالای ۱۰ هستش و به ۱۴ هم میرسه اما دکترا میگن با توجه به سنش مشکلی نداره اما من همش استرس دارم که نکنه مشکلی پیش بیاد و دکتر عوض میکنم و به هیچ جا هم نرسیدم هنوز

خواهرتون شیرشونو قطع کردن یا صبر کردن تا خوب بشه؟

نه همچنان شير ميداد كم كم خوب شد

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
منم همه این کارارو کردم ولی فایده نداشت... دخترم تا سه ماه کامل زردی داشت وارد چهار که شد خودش خوب ...

تا سه ماهگی من دیونه میشم البته راضی ام اگه مطمئن باشم تا سه ماهگی میره

دعا کنید نی نی منم خوب شه

انشأالله خوب ميشه عزيزم. زردي كه در اثر شير مادر باشه خطرناك نيس