2777
2789
عنوان

مبل هام و چیکار کنم؟

321 بازدید | 17 پست

مبل هام و تقریبا هشت سال پیش خریدم برند بود خیلی جنسش خوب بود ولی دیگه احتیاج به تعویض یا تعمیر داره

خیلی دلم میخواد که عوض کنم ولی مبلی که جنسش خوب باشه و به دلم بشینه قیمتش بالاست و فعلا شرایطش و ندارم شاید مثلا یکی دوسال دیگه بتونم اون هم شااااید 

از طرفی هم میتونم تعمیر کنم و با عوض کردن پارچه ش یه تنوعی بشه شما بودید چیکار میکردید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعمیر کن 

بابت لاغری ورزش خیلی خوبه مثلا پیادروی زیاد برو یا باشگاه

ویکم مصرف شیرینی جات رو بیاری پایین حتما به وزن دلخواهت میرسی 

توهین نمیکنم ها فقط توصیه بود

اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم :) 🥺🥺

چقد شرایطمون شبیهه تقریبا

منم مبلام مال ۸ ۹ سال پیشه برندم نبود عادی بود دیگه داغون شدن منتظرم خونه رو عوض کنیم برم همه چیزو بخرم از نو قسطی برمیدارم الان همه جا قسطیه نمیتونه قسط برداری‌؟

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
یکی دیگ میخرم ، مگه حتما باید برند باشه . چقدر میتونی هزینه کنی 

برند بودن برام مهم نیست ولی کیفیت کار خیلی برام مهمه الان مبل با کیفیت نمیتونم بخرم ولی شاید یکی دوسال دیگه بتونم