2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم بدم یا ندم ؟!

134 بازدید | 7 پست

بچه ها حالم خیلی بده من صب بهش زنگ زدم ساعت گفتم نمی‌تونیم بریم بیرون میرم مهمونی گفت باشه همچین خوب بود و قط کردیم بعدش دیگ تا ساعت یک و اینا نزنگید منم زنگ زدم بش گفت بخدا شارژ نداشتم بزنگم الان میرم میگیرم صد بار تاحالا بهش گفتم بدم میا اینجوری چند ساعت زنگ یا پیام نمیدی بهش میگم من دلم میخا وقتی تو جمع رفیقاتی یا دورت پره یادم بیوفتی میگ باشه دوباره روز از نو روزی از نو 😭بعدش ساعت یک قطع کردیم گفت ببخشید و اینا دیگ تا ساعت چهار و پنج نزنگید منم اعصابم خورد بود زنگ زد جواب ندادم بعد یساعت دوباره زنگید گفت چند بار داشتم میترکیدم خاستم بفهمه ناراحتم ج ندادم بعد چند دقیقه پیام دادم گفتم که گوشی دستم نبوده ج پیاممو نداد میدونم الآنم بزنگم لج می‌کنه ج نمی‌ده دارم دق میکنم چیکار کنم بهتره؟؟؟😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه زنم حوصله این رفتارارو ندارم. اگه قرار بود متوجه بشه همون دوبار اول که گفتی میگرفت!وقتی نمیشه شاید توانشو نداره پس شما با گیر دادن بدتر میکنی و باعث میشی فاصله بگیره یا بزنه به سیم اخر. چقد پیام میدی؟ میخوای بری مهمونی برو و لذت ببر. وقتی برگشتی سراغشو بگیر و ...

من همین یه دونه ام!

منم همینجور بودم

الان ۵ سال ازدواج کردم.ول کن بیخیال فقط دعوا میشه تو جمع رفقا و غیره اصلا حواسشون پرت زن زندگیه کم پیش میاد ک بفکر باشن...الانم جوابشا بده والا یاد میگیره و همین کار تورا دفعه بعد تکرار میکنه