2777
2789

چه فایده من همش بدبساری بیارم ظلم بشه بدبخت باشم که اون دنیام بهشت شه پس اینجا چی؟یه بار میام این دنیا چرا نباید جواب خوب بودن رو ببینم؟پس بدی کنم راحت ترم 

از طرفی میترسم حتی اون دنیا عدالتی هم نباشه کسایی هم که بد کردن تاوان ندن 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

تا حدودی توی این دنیا آدم جواب خیلی از کاراشو میبینه

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من معتقدم همه چی تو همین دنیا هم جوابشو میگیره!

الان من تاوان چی رو دادم؟🫠

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

تا برداشت ما از اتفاقات زندگیمون چی باشه

این ماجرا واقعیه...

یه روز یک دزد که وارد مسجد میشده تا کفش بدزده تو راه یک گردنبند طلا پیدا میکنه و کلی ذوق زده میشه بعد دقیقا همون روز امام جماعت مسجد در حال خروج از در مسجد بوده که یک پاره آجر از بالای دیوار روسرش میفته و زخمیش میکنه...

مردم از این اتفاقات تعجب میکنن و اون رو به دقیق یادم نیست فکر کنم شیخ مفید بود که علم لدنی داره تعریف میکنن و میگن چرا باید یک دزد به گردنبند طلا برسه و یک امام جماعت آجر بخوره تو سرش

شیخ که از عالم غیب اخباری داشته به مردم توضیح میده که اون در سرنوشت اون دزد یک گنج بزرگ قرار گرفته بوده اما بواسطه اعمال بدش از اون گنج بزرگ فقط یه گردنبند بهش میرسه

واز اون طرف در سرنوشت امام جماعت مرگ حتمی وجود داشت ولی بواسطه اعمال نیک و دعاهایی که بدرگاه خدا کرده بود فقط زخمی شدن صورت میگیره

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
ولی من معتقدم همه چی تو همین دنیا هم جوابشو میگیره!

ولی من اینطور فکر نمی‌کنم  اصولا امکان نداره 

مثلا شخصی مثل هیتلر که هزاران انسان بیگناه رو کشت چطور ممکنه با یکبار قصاص در این دنیا به سزای عملش برسه مگر اینکه ادامه مجازاتش در دنیای دیگه ای واقع باشه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
ولی من اینطور فکر نمی‌کنم  اصولا امکان نداره  مثلا شخصی مثل هیتلر که هزاران انسان ب ...

خب اره دیگه. منم گفتم ادما تو همین دنیا هم! جزای کارشونپ میبینن. ولی اینکه زود یا دیر یا کم و زیادش رو ما تعیین نمیکنیم

من همین یه دونه ام!
خب اره دیگه. منم گفتم ادما تو همین دنیا هم! جزای کارشونپ میبینن. ولی اینکه زود یا دیر یا کم و زیادش ...

آره واقعا...البته من بازم دیدم که اکثرا آدمها هرچقدر بیشتر از خدا فاصله بگیرند دیرتر و یا کمتر تو این دنیا عذاب میکشن 

یعنی خدا هر چقدر بیشتر دوستت داشته باشه همینجا حساب کارای بدتو میده تا اون دنیا راحت بال وپرتو باز کنی

میگن یه شب تب کردن تو این دنیا اندازه کلی گناه از گردنت برداشته میشه ولی وای بحال اون روزی که همون گناهان رو بخوای اون دنیا جواب بدی

تو قرآن هم آیه ای هست که میگه اون ثروتمندان از خدا بی‌خبر رو که کافر هستند رو در عیش ونوش رها میکنیم تا حسابی تو گناه غوطه ور شن بعد وحشتناک حسابشونو میرسیم

آره واقعا...البته من بازم دیدم که اکثرا آدمها هرچقدر بیشتر از خدا فاصله بگیرند دیرتر و یا کمتر تو ای ...

بابام همیشه میگه به خوشی بی حد دیگران که فک میکنی خدارو ندید میگیرن غبط نخور چون ممکنه خدا خودشو ازشون گرفته باشه! و غرق نعمت میکنه اونارو که حتی اسم خدارو نیارن! درواقع فراموش میکنن خدارو و خدا هم اونارو!

من همین یه دونه ام!
بابام همیشه میگه به خوشی بی حد دیگران که فک میکنی خدارو ندید میگیرن غبط نخور چون ممکنه خدا خودشو ازش ...

چه بابای مهربون وعاقلی داری...آفرین به این پدر ...درود براین تربیت ...خدا حفظش کنه

ممنونم، همچنین

پدر من پیش خداست قدر باباییتو بدون گلم