2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پسرم ده سالشه.

به شدت اسیب دیدم از لحاظ روحی و جسمی‌

خیلی سخت بزرگش کردیم.

چندسال به خودمون استراحت دادیم.

حال کردیم.

روابطمونو تقویت کردیم.

خونه زندگی و تحصیلاتمونو تکمیل کردیم.

الان به فکر دومی هستیم.

بازم دست خداست.

سپردم دستش که خودش هر وقت صلاح دونست وارد زندگیم بکنه نی نی رو.

ندتیهدکه دارم رو خودم کار میکنم که باز عاشق بجه بشم.من متنفر بودم هر وقت میکفت بچه حیغ میزدمو خودمو میزدم و میترسیدم

خونه و ماشین و پس انداز داری و درآمدتون هم خوبه و از لحاظ روحی توانایی داشتن دو بچه رو دارین چرا که ...

بله دوتا خونه ی معمولی و هر دوتامون هم ماشین معمولی داریم

منم پسرم ده سالشه. به شدت اسیب دیدم از لحاظ روحی و جسمی‌ خیلی سخت بزرگش کردیم. چندسال به خودمون ا ...

انشالله که خیره منم قبلا دوست نداستم ولی الان حسم بهتره،موقع تولد بچه ام ارشدمو گرفتم ولی چه فایده!اختلاف سنی بچه ها زیادتر بشه خوب تیست

انشالله که خیره منم قبلا دوست نداستم ولی الان حسم بهتره،موقع تولد بچه ام ارشدمو گرفتم ولی چه فایده!ا ...

نه اتفاقا اینو نگو.

اولا که تو بچگیاشون اصلا همبازی نیستن فقط دشمنن و همش جنگ و دعوا.

پس منو تو راحت بودیم این بساطو نداشتیم.

یه نگاه به خواهربرادرامون بکن.

من با آجی بزرگم ده سال و با کوچیکه ۱۴سال اختلاف سنی دارم.

ولی الان ۳تامون متاهل و بچه دار و عین هم فکر میکنیم و درد دل میکنیم و اصلا اون اختلاف به چشم نمیاد .

برادرامم همینطور.

داداش بزرگم ۴۰سالشه با کوچیکه که ۲۷سالشه همیشه مشورت میکنه و درد دل و کلا کارای مالیشو میده کوچیکه میکنه.کلا انگار نه انگار ۲۷سالشه.

یه خونواده رو میچرخونه.

اصلا به تفاوت سنی نگاه نکن

نه اتفاقا اینو نگو. اولا که تو بچگیاشون اصلا همبازی نیستن فقط دشمنن و همش جنگ و دعوا. پس منو تو را ...

چقدر قشنگ گفتید...من هم بادخواهر خودم همینم،ده سال اختلاف سنی دارم.جنگ و دعواهای بچگی هم خوب گفتید

چقدر قشنگ گفتید...من هم بادخواهر خودم همینم،ده سال اختلاف سنی دارم.جنگ و دعواهای بچگی هم خوب گفتید

اه بابا خواهرم افسردگی گرفته از بس دعوا میکنن بچه هاش.

میگه همش باعث شدن ناشکری کنم از وجودشون.

برادرام هم همش مینالن از بچه هاشون.میگن ارامش نداریم همش دعواست و ناراحتی داریم توی خونه از دست بچه هامون

نیار  من الان نزدیک زایمانم یه پسر ۷ ساله هم دارم مثل چی پشیمونم  تازه این بزرگ شده بو ...

خب ۷سال هنوز کوچیکه.

تازه درس و مشقشو داری و اعصاب خوردیاش.

ولی ده ساله به بالا عالیه.